Networking — February 13, 2016 at 3:58 pm

Allied Telesis introduce în premieră industrială structura de comutare de nivelul Terabiţilor pentru seria de switch-uri SwitchBlade® x8100

by

sbx81cfc960Liderul în soluţii de networking actualizează seria de şasiuri inteligente Layer 3+ cu opţiunea de card Powerful CFC960 Card Option, astfel reuşind să atingă o viteză de comutare de 1.92Tbps

Allied Telesis, furnizor global de soluţii de comutare securizate IP/Ethernet şi lider industrial în instalarea de reţele IP Triple Play, anunţă lansarea unei actualizări semnificative pentru seria SwitchBlade® x8100 de switch-uri cu şasiu inteligent, prin intermediul noului card de control CFC960.

Cardul de control AT-SBx81CFC960 oferă o capacitate impresionantă de comutare, de 960Gbps , ceea ce duce la rezultate finale de 1.92Tbps per şasiu. Cardurile de control Dual CFC960 livrează 160Gbps, per slot de card line, dublând rezultatele obţinute de cardul de control Allied Telesis existent, CFC400. În plus, CFC960 permite caracteristici noi, cum ar fi Virtual Routing and Forwarding (VRF) Lite, şi Virtual Chassis Stacking Plus (VCStack Plus™), ceea ce permite alăturarea a două şasiuri pentru formarea unui switch virtual cu fiabilitate crescută şi efort redus de gestionare. Aceste caracteristici noi sunt ideale pentru întreprinderile foarte mari şi mediile de lucru tip hosting.
CFC960 suportă, de asemenea, Allied Telesis Management Framework™ (AMF), un instrument de simplificare a gestiunii reţelei şi de reducere a costurilor cotidiene de operare a reţelei. CFC960 poate face parte fie dintr-o reţea AMF, sau poate acţiona ca master control pentru un număr de până la 120 de noduri. Detalii suplimentare despre AMF sunt disponibile online la adresa alliedtelesis.com/amf.

dsc_1681“Observăm un interes considerabil pentru platforma SwitchBlade printre clienţii din domeniile educaţional, sănătate şi industrial. Aceşti clienţi sunt presaţi să facă mai multe cu mai puţin, şi sunt în căutare de alternative faţă de furnizorul lor curent de soluţii de networking. AMF a permis multor organizaţii să instaleze reţele în timp redus, să reducă cheltuielile operaţionale şi să lase personalul propriu să se concentreze mai mult pe îmbunătăţirea furnizării de servicii în cadrul organizaţiilor lor,” a comentatMiodrag Sundic, Sales Director CEE Region la Allied Telesis.

Allied Telesis a lansat şasiurile din seria SwitchBlade x8100 în anul 2012, ţintind aplicaţiile de reţea din întreprinderile medii. Datorită setului puternic şi fiabil de caracteristici, precum şi costurilor scăzute de operare, echipamentul a devenit o opţiune populară pentru utilizatorii care pun accent pe costuri din verticale precum autorităţile locale, sănătate şi educaţie. Cu noua opţiune de card de control, Allied Telesis dublează acum performanţa şasiului şi adaugă o gamă de caracteristici noi, ceea ce face seria SwitchBlade x8100 ideală pentru reţele de dimensiuni mai mari.

Miodrag Sundic a adăugat: “Masiva capacitate de comutare a lui CFC960 permite şasiului din seria SwitchBlade x8100 să fie folosit ca dispozitiv cheie într-o reţea de întreprindere mare. Combinat cu software puternic, cu gama existentă de carduri de linie şi cu cardul de linie cu 16 porturi 10GE SFP+, care va fi lansat în curând, şasiul din seria SwitchBlade x8100 furnizează o soluţie flexibilă pentru o mare varietate de aplicaţii care cer viteze şi grade de încărcare diferite.”

CFC960 dispune de o unitate de procesare quad-core de 1.2GHz, care asigură o platformă de networking extrem de fiabilă şi de robustă, potrivită pentru cele mai riguroase aplicaţii. Odată cu creşterea folosirii virtualizării şi a aplicaţiilor găzduite sau bazate pe cloud, reţelele sunt acum mai dinamice ca oricând. Sistemul de operare multi-canal Allied Telesis AlliedWare Plus™ a fost proiectat în mod special pentru a profita de unităţile de procesare multi-core. CFC960 va rămâne stabil chiar şi în cele mai solicitante medii, iar operaţiunile de reţea vor continua să se desfăşoare în mod predictibil.

CFC960 dispune de patru porturi 10GE SFP+ pe panoul frontal, în scopul furnizării de capacitate suplimentară de uplink. Alternativ, ele pot fi folosite cu VCStack Plus pentru operaţiuni de alăturare de mare capacitate – astfel permiţând ca două switch-uri din seria SwitchBlade x8100 să fie alăturate cu o lărgime de bandă de lucru de până la 160Gbps. VCStack Plus este construit prin folosirea aceleiaşi tehnologii de alăturare pe care Allied Telesis o foloseşte pentru switch-urile AlliedWare Plus 1RU, astfel asigurându-se o experienţă de utilizator stabilă şi consistentă. Mai multe informaţii despre beneficiile VCStack Plus se pot găsi în whitepaper-ul Allied Telesis intitulat “Seven Reasons to Stack Your Core Chassis” la adresa:alliedtelesis.com/library/whitepapers/stackyourcore.

CFC960 pentru SwitchBlade x8100 este disponibil imediat la partenerii autorizaţi Allied Telesis. Mai multe informaţii despre CFC960, SwitchBlade x8100, şi posibilităţile nelimitate livrate de acestea se pot găsi la adresa: alliedtelesis.com/switches/sbx8100.


Despre Allied Telesis, Inc.

Fondată în anul 1987, cu birouri în întreaga lume, Allied Telesis este un furnizor de frunte de infrastructuri de reţea şi soluţii de reţea flexibile şi interoperabile. Compania livrează soluţii fiabile pentru reţele de video, voce şi date către clienţi din cele mai diferite verticale industriale, inclusiv din autorităţi publice, sănătate, apărare, educaţie, comerţ, domeniul HoReCa şi furnizori de servicii.
Allied Telesis este dedicată inovaţiei în modul prin care sunt livrate şi gestionate serviciile şi aplicaţiile, rezultatul fiind creşterea valorii şi reducerea costurilor de operare. Vizitaţi-ne online la: alliedtelesis.com.