Networking — February 13, 2016 at 5:35 pm

AT-x510-28GT, conectivitate de ultimă generație

by

x510l-28gt2xSwitch-ul de mare valoare Allied Telesis AT-x510L-28GT Gigabit dispune de 24 porturi 10/100/1000T ports şi 4 porturi uplink 1G/10G SFP+ cu o singură sursă internă de putere.

Seria x510L oferă conectivitate de ultimă generaţie cu costuri eficientizate pentru domenii precum sănătatea, educaţia şi aplicaţiile guvernamentale. Caracteristicile cuprinzătoare privind securitatea şi accesul protejează resursele online, în vreme ce abilitatea de actualizare a vitezei de uplink şi a setului de caracteristici asigură o soluţie deja proiectată pentru viitor.
Switch-urile Allied Telesis x510 Series reprezintă o alegere de mare performanţă, bogată în caracteristici, pentru reţelele de azi. Echipamentele oferă o soluţie versatilă pentru aplicaţiile de întreprindere. Dispunând de modele cu 24 şi 48 de porturi, cu porturi de uplink 1/10 Gigabit, plus puterea Allied Telesis Virtual Chassis Stacking (VCStack™) incorporată, switch-urile din seria x510 Series pot conecta orice, de la un grup de lucru de mici dimensiuni la întreprinderi mari.

Management eficace al reţelei
Ca să satisfacă cererile tot mai mari de management ale reţelelor convergente moderne, Allied Telesis Management Framework (AMF) automatizează multe sarcini cotidiene, inclusiv managementul configurării. Reţeaua completă poate fi gestionată ca un singur dispozitiv virtual cu caracteristici solid de management centralizat. Creşterea reţelei se poate face cu simplitate, prin proceduri plug-andplay, iar revenirea după căderi a reţelei se face în întregime fără atingere.

Garantarea reţelei
Convergenţa serviciilor de reţea în cadrul întreprinderii a dus la o cerere crescută pentru reţele cu nivel ridicat de disponibilitate şi timp minim de nefuncţionare. În conjuncţie cu agregarea de link-uri, VCStack furnizează o reţea fără puncte singulare de cădere şi o soluţie uşoară pentru garantarea accesării aplicaţiilor. Adăugarea protocolului dedicat rețelelor în topologie inel Ethernet Protection Switched Ring (EPSRing) asigură viteza ridicată a segmentelor distribuite ale reţelei şi accesul facil şi fiabil la resurse şi aplicaţii online.

Siguranţă
Caracteristicile avansate de securitate protejează reţeaua de la periferie până la miezul ei. Controlul fără precedent asupra accesului utilizatorilor este furnizat de către Network Access Control (NAC), care atenuează ameninţările la adresa infrastructurii reţelei.

Exemplu de viitor
Seria x510 reprezintă un exemplu pentru rețelele din viitor, în cadrul căreia flexibilitatea superioară se cuplează cu capacitatea de stivuire a unităţilor multiple. Modelele din seria x510 dispun de porturi uplink de 10 Gigabit şi un set cuprinzător de caracteristici IPv6, totul în scopul asigurării pregătirii infrastructurii pentru cererile de trafic în reţea din viitor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați secțiunea AT-x510L de pe site-ul www.alliedtelesis.com.