Networking — February 13, 2016 at 5:10 pm

D-LINK îți transformă casa într-o locuință inteligentă

by

d_linkNoul concept mydlink Home vă transformă casa într-un loc mai confortabil, mai sigur şi mai plăcut, datorită soluțiilor de automatizare inteligente. Totul este posibil chiar prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră.

D-Link, expertul in rețelistică, lansează în România o gamă nouă de produse dedicate casei inteligente: mydlink™ Home.
Portofoliul actual dispune în prezent de patru produse: Camera de supraveghere IP HD mydlink™ Home DCS-935L; Camera de supraveghere IP 360 mydlink™ Home DCS-5010L; Senzor de mişcare mydlink™ Home DCH-S150 Wi-Fi și priza Smart Plug mydlink™ Home DSP-W215. Dispozitivele inteligente funcţionează prin Wi-Fi, iar utilizatorii le pot monitoriza prin intermediul unei aplicații mobile – aplicaţia mydlinkTM Home – compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android.

d-linkAplicaţia mydlink™ Home: creierul casei inteligente
Prin aplicaţia mydlink™ Home este posibil să montaţi, să controlaţi şi interconectaţi noile dispozitive D-Link pentru locuinţa inteligentă. Interfaţa intuitivă facilitează definirea regulilor personalizate. De exemplu, puteţi sincroniza senzorul de mişcare cu priza inteligentă din hol, pentru a activa luminile atunci când intrați în casă. V-ar plăcea să gestionaţi din mers consumul de energie al aplicaţiilor din casă? Vreţi să fiţi informat cu privire la toate schimbările care au loc în anumite zone ale casei dumneavoastră? Opţiunile sunt nelimitate pentru a avea o locuinţă modernă, automatizată, în cel mai scurt timp.
Aplicatia este gratuită, se poate descărca din App Store si Google play și va rămâne gratuită indiferent de upgrade-urile necesare pentru utilizarea produselor mydlink™ Home de acum și din viitor.

d-link-dsp-w215-mydlink-wi-fi-smart-plugGestionaţi aparatele din casă cu priza Smart Plug mydlink™ Home DSP-W215, wireless, controlată de la distanţă
„Am scos oare fierul de călcat din priză?”, „Dacă se supraîncălzeşte?”.
Pur şi simplu, apăsaţi pe butonul dedicat din aplicaţia mydlinkTM Home de pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastră pentru a deconecta priza.
Utilizatorii îşi pot controla permanent şi de oriunde aparatura electrocasnică, prin intermediul prizei inteligente mydlink™ Home DSP-W215. Este posibil să controleze pur şi simplu priza inteligentă folosind aplicaţia, utilizatorii având posibilitatea să pornească şi să oprească de la distanţă dispozitive conectate. De asemenea, DSP-W215 monitorizează costurile cu energia, poate să respecte limite de folosire impuse şi să vă avertizeze în timp util în cazul unei supraîncărcări. Dispozitivul inteligent poate, de asemenea, să fie folosit pe post de cronometru, dacă este nevoie, permiţându-le utilizatorilor să pornească şi să oprească aparatura conectată la ore prestabilite. Astfel, veţi putea gestiona în mod inteligent iluminarea din casa dumneavoastră, pentru a părea, de exemplu, că cineva este acasă atunci când dumneavoastră lipsiţi.

senzorSenzorul care detectează imediat orice mişcare
Senzor de mişcare mydlink™ Home DCH-S150 Wi-Fi nu ratează nimic din ce se întâmplă în raza lui de acoperire, care variază între patru şi opt metri.
„S-a întors pisica de la plimbarea sa de seară?”, „Sunt câinii cuminţi sau rod canapeaua?” sau „A intrat cineva nepoftit în casă?”.
Dacă se întâmplă asta, senzorul de mişcare inteligent se activează, trimite semnale de alarmă rapide şi sigure în aplicație şi îl informează imediat pe utilizator prin e-mail sau notificare push. De asemenea, poate să pornească și alte dispozitive mydlinkTM Home. Astfel detectarea mișcarii poate determina aprinderea unei lămpi sau activarea camerei de înregistrat mydlink Home, pentru a surprinde imagini din acea zonă.

dcs935l-camera-wifi-hd-mydlink-home-m-dlinkFiţi permanent cu ochii peste tot
Două modele de camere de înregistrat mydlink Home afişează ce se petrece acasă pe smartphone-ul dumneavoastră, pe tabletă sau pe computer, indiferent unde v-aţi afla: Camera de supraveghere IP HD mydlink™ Home DCS-935L și Camera de supraveghere IP 360 mydlink™ Home DCS-5010L.
Camera de supraveghere IP 360 cu funcţia PTZ le permite utilizatorilor să rotească, să încline şi să schimbe distanţa focală în orice direcţie şi să monitorizeze întreaga încăpere. Acest atribut o face potrivită în special pentru spaţii largi, în care un utilizator ar dori să controleze uşile, ferestrele şi alte obiecte de interes, în urma unui semnal de alarmă transmis de senzorul de mişcare.
Camera de supraveghere IP HD va înregistra permanent tot ce se petrece, zi şi noapte. Obiectivul cu rezoluţie mare şi led-ul infraroşu permit o vedere nocturnă excepţională. Camera de supraveghere IP HD poate fi rapid conectată la alte produse mydlink™ Home şi poate trimite automat notificări push şi e-mail-uri, ataşând capturi dacă percepe vreo schimbare în zona de supraveghere video.

530038230_313113939_oStreamingul de muzică devine mai uşor
Portofoliul mydlinkTM Home conține și dispozitivul audio wireless DCH-M225 Music Everywhere care transformă difuzoarele şi sistemele stereo în platforme wireless de streaming de muzică, fără a fi necesară accesarea aplicației mydlink™ Home.
Music Everywhere transmite muzică direct de pe orice smartphone, tabletă, computer cu sistem de operare iOS sau Android sau direct prin Windows Media Player sau iTunes, pe orice difuzor activ ce folosește o intrare audio stereo standard de 3,5 mm. Odată conectat la reţeaua de acasă, Music Everywhere difuzează muzică disponibilă on-line (YouTube, Spotify etc) sau de pe dispozitivele de stocare din reţeaua ta.

Gama de produse mydlinkTM Home este disponibilă în România începând cu luni, 23 februarie 2015, în rețeaua de magazine eMAG si Flanco.