Evenimente — February 13, 2016 at 10:57 pm

Participare românească IT&C la CeBIT 2015, Germania

by

infrasoftÎn perioada 16-20 martie 2015 are loc în Germania târgul expozițional de IT&C – CeBIT 2015 (www.cebit.de ). CeBIT – Centrum für Büroautomation, Informationstechnologie und Telekommunikation – în traducere “Centru pentru birotică, tehnologia informației și telecomunicații” – este cel mai mare târg internațional de IT și tehnologia calculatoarelor din lume care, începând din 1986, are loc anual la Hanovra în Germania.

Compania INFRASOFT (www.infrasoft.ro) va reprezenta România la CeBIT 2015, alături de alte companii IT locale. INFRASOFT va susține demonstrații live la standul României ale soluțiilor proprii dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atât companiilor private cât și organizațiilor publice românesti și europene, incluzând zona de management al documentației necesare derularii proiectelor cu finanțare UE.

doc_previewINFRASOFT este o companie 100% româneasca care va prezenta pieței europene produsul fabricat in România: Documenta DMS (www.documenta.ro) – soluție End-to-End de management al documentelor și facturilor electronice, atât al documentelor care intră în companii și sunt indexate prin scanare și OCR, cât și a documentelor elaborate în cadrul organizațiilor în platforme de editare de text gen Microsoft Office sau Open Office. Platforma www.documenta-dms.com este una utilizabilă în mai multe limbi de circulație internațională, având implementate versiunile în engleză, germană, franceză, spaniolă, maghiară, rusă, spaniolă și română. Platforma este compatibilă cu scannerele și multifuncționalele producătorilor lideri de piață: Canon, Xerox, HP, Samsung, Konika Minolta, Lexmark, Panasonic, Brother, SHARP.

«Participarea Infrasoft la cel mai mare târg de profil IT&C din lume vine după experiența dobandită la multe alte târguri naționale și internaționale și după perfecționarea soluțiilor și serviciilor noastre. Momentul este unul oportun, cu atât mai mult cu cât ne dorim extinderea pe piața europeană, câștigarea de noi clienți, parteneri strategici și distribuitori pentru platforma Documenta (www.documenta-dms.com), precum si promovarea IT-ului românesc », a declarat Adrian Barcuțean, director general Infrasoft.