Networking — February 13, 2016 at 5:27 pm

Solutii de networking Dell pentru IMM-uri

by

dellDell lansează un portofoliu extins de echipamente de reţea proiectat special pentru satisfacerea nevoilor companiilor mici şi mijlocii, care include noua familie X-series de switch-uri smart-managed şi extinderea familiei N-series prin adăugarea modelului Dell N1500 pentru medii mai mici, complet gestionate.

Departamentele IT de toate dimensiunile caută actualmente să dispună de o infrastructură de reţea capabilă să gestioneze noua generaţie de volume de procesare date şi încărcări de lucru, dar sunt adesea constrânse să se supună limitărilor din punct de vedere al resurselor. Pentru a furniza întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) un avantaj competitiv şi capacitatea de a-şi extinde reţelele în mod flexibil şi accesibil financiar, Dell a lansat trei soluţii inovatoare de reţea, care combină controlul eficient din punct de vedere al costurilor şi la nivel Enterprise asupra reţelei cu uşurinţa tipică nivelului Consumer.

Dell Networking X-Series
reprezintă o familie de switch-uri smart web-managed de 1 Gigabit Ethernet (GbE) şi 10 GbE proiectate special pentru IMM-uri, care oferă caracteristici intuitive, de clasă Enterprise, precum şi configurări flexibile multiple. Clienţii din zona IMM pot beneficia de un management avansat al reţelei fără a recurge la suportul IT profesionist graţie ghidării (wizards) de tip pas-cu-pas şi a panourilor de control adaptabile nevoilor, prin intermediul cărora configurarea, calibrarea şi depanarea reţelelor devin proceduri rapide şi precise.

Familia Dell Networking N1500 oferă switch-uri fully managed de 1GbE, optimizate pentru reţelele mai mici. Switch-urile utilizează un set cuprinzător de caracteristici din clasa Enterprise de tip Layer 2/3, o interfaţă comună de tip linie de comandă (CLI) pentru un management consistent şi transceivere şi cabluri standard 10GbE SFP+ pentru stivuire, ajungându-se la 200 de porturi de 1GbE pentru o stivă de 4 unităţi. IMM-urile pot astfel instala o reţea securizată care este optimizată pentru medii VoIP şi social media, şi pot prioritiza traficul în reţea pentru obţinerea unui maxim de eficienţă.

Pentru a-şi asigura clienţii wireless şi partenerii de continuarea angajamentului său, Dell anunţă extinderea suportului pentru familia de puncte de acces şi controllere din seria W. Compania Dell este hotărâtă să ofere suport pentru seria W fără întrerupere de-a lungul întregului ciclu de viaţă al produselor.

Echipamentele Dell Networking X-Series vor fi disponibile doar prin partenerii Dell Distribution şi vor începe să fie livrate din data de 15 mai. Echipamentele Dell Networking N1500 vor fi disponibile din această vară.