Networking — February 13, 2016 at 4:40 pm

Solutii ospitaliere ZyXEL prin Ral Computers

by

istock_000003136568mediumPiata hoteliera este in plina expansiune. Din ce in ce mai mult, clientii care revin la hoteluri au asteptari foarte clare: internet de mare viteza in camere, restaurant, in salile de conferinte si in celalalte spatii publice. 70% dintre cei care calatoresc in interes de business se cazeaza in hoteluri cu acces internet de inalta viteza.

ZyXEL este un jucator cheie pe piata de dezvoltare solutii de acces internet de mare viteza in spatiile hoteliere. Peste 2000 de hoteluri din lume se bazeaza in mod curent atat pe echipamentele furnizate de ZyXEL cat si pe expertiza acestora in a furniza clientilor acces internet securizat, flexibil si eficient.

Accesul internet de mare viteza oferit de solutia ZyXEL este prezent atat in camerele de oaspeti, cafenea, in jurul piscinei, cat si in salile de conferinta si alte spatii, in conditii de performanta optima, flexibilitate crescuta si costuri eficiente.

ZyXEL ofera o gama completa de solutii atat wireless cat si cu fir, in functie de cerintele hotelului si conditiile pre-existente.

Solutia cu fir include switchuri VDSL cu viteze de pana la 100 Mbps, avand 12, 24 sau 144 porturi, echipamente ce utilizeaza infrastructura existenta a firelor de telefonie. Pentru hoteluri care au deja infrastructura pe cupru cat5, switchurile ZyXEL cu management cu 8-24 porturi 10/100/1000 Mbps, VLAN si limitare de banda, constituie solutia perfecta.

Cea mai noua solutie este bazata pe echipamente wireless cu tehnologie de ultima ora 802.11b/g/n. Prin echipamentele wireless, conexiunea internet se extinde in orice zona a hotelului, oferind conectivitate continua, securizata.

Avantajele si beneficiile solutiei hoteliere oferite de ZyXEL
Conexiune broadband de viteza inalta
Acces Plug-and-Play
Management eficient al retelei
Informatie securizata
Sistem integrat in structura existenta
Cresterea gradului de ocupare al hotelului
Cresterea gradului de fidelitate al clientilor
Generarea de profituri suplimentare

Detalii la http://ral.ro/solutions