Evenimente — February 13, 2016 at 9:41 pm

Sony dezvaluie cea mai noua serie de inovatii in cadrul CES 2015

by

Filozofia companiei, aceea de a „inspira și de a satisface curiozitatea oamenilor din întreaga lume, conectându-i la emoția experienței în utilizarea celor mai noi gadget-uri”, se regăsește în cadrul standului Sony prin cele mai noi produse și prototipuri care aduc în prim plan tehnologiile 4K Ultra High-Definition, High-Resolution Audio („Hi-Res”) și SmartWear.

sony-bravia-kd-49x8300c_androidSony transpune experiența 4K la un nivel superior prin intermediul unei game largi de produse compatibile 4K. În 2015 vor fi lansate pe piață 4 noi serii LCD BRAVIATM Ultra HD 4K, însumând un total de 12 televizoare a căror calitate a imaginii este asigurată de propriul procesor 4K de la Sony, X1. Printre noile modele BRAVIA se numără și cea mai subțire serie de televizoare din lume (de aproximativ 4,9 mm la cel mai subțire punct), precum și prima serie din lume cu difuzoare compatibile cu tehnologia Hi-Res.

Mai mult, Sony echipează o gamă largă de televizoare 4K și Full HD cu cel mai nou sistem de operare de la Google, AndroidTM TV, ce oferă o compatibilitate sporită între televizor si dispozitivele mobile cu Android. De asemenea, interfața Sony One-Flick Entertainment acordă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de o experiență unică, mulțumită telecomenzii cu suprafață tactilă, ce permite accesarea conținutului dintr-o singură mișcare. Această combinație asigură consumatorilor un mod nou de interacțiune cu televizorul, conținutul, serviciile și aplicațiile disponibile.

Sony oferă pasionaților de film șansa de a surprinde acțiunea în 4K prin intermediul noului Action Cam capabil să înregistreze cele mai clare imagini în format 4K UHD, înregistrând fidel cele mai intense momente. În plus, Sony prezintă și cea mai nouă cameră video 4K Handycam®, cu 30% mai mică și 20% mai ușoară față de modelul curent*3, echipată cu sistem de stabilizare Sony Balanced Optical SteadyShotTM.

De asemenea, gama de produse Sony compatibile cu tehnologia Hi-Res se va îmbogăți cu 10 dispozitive noi, printre care se numără sistemele Walkman®, căști, sisteme audio wireless și home theater, precum și amplificatoare multi-canal integrate. Cu ajutorul celei mai recente tehnologii pentru codec-uri, LDACTM, ce permite transmiterea de până la 3 ori mai multe date comparativ cu tehnologiile existente, cei care iubesc muzica se pot bucura de piesele preferate chiar și atunci când acestea sunt transmise wireless sau prin Bluetooth®. Vizitatorii standului Sony pot testa și SongPal LinkTM, funcția disponibilă pe cele mai noi produse și care oferă posibilitatea redării simultane a aceluiași conținut audio pe mai multe dispozitive conectate.

În domeniul tehnologiei purtabile, Sony amplifică experiența dispozitivelor SmartWear prin lărgirea acestei game inovatoare. Noile produse permit analiza activităților zilnice prin intermediul aplicației Lifelog, totul pentru a îmbunătăți considerabil stilul de viață al utilizatorilor. Pentru 2015, Sony își propune consolidarea relației cu brandurile de fashion și lifestyle, inovând modul în care pot fi purtate. De la căști și până la ochelari, linia SmartWear va lua diverse forme. În plus, mulțumită unei palete largi de servicii și aplicații oferite de Sony sau de terți, aceste dispozitive vor beneficia de o gamă software considerabilă, de la aplicații pentru comunicare, la cele pentru sport – alergat, golf, fitness.