Networking — February 13, 2016 at 4:58 pm

TRENDnet lansează un router wireless Tri Band AC3200

by

routerTRENDnet anunţă router-ul Wireless Tri Band AC3200, model TEW-828DR. Acesta este un router capabil să susţină simultan trei reţele WiFi – două reţele AC ultra de 1,300 Mbps şi o reţea N de 600 Mbps.

La nivel global, sunt în momentul de faţă peste 16 miliarde de dispozitive WiFi connectate la internet, iar număr acestora se va dubla până în 20201. Tocmai din acest motiv, router-ul TEW-828DRU este proiectat pentru a gestiona inteligent si fără efort orice creşterea a numărului de dispozitive wireless din casa.

Tehnologia SmartConnect combină virtual cele doua benzi WiFi AC de 1,300 Mbps, astfel încât doar una să fie vizibilă, în timp ce gestiunea acestora se face individual. Dispozitivele WiFi AC mai lente sunt grupate şi conectate la banda cu viteze de transfer mai mici, iar cele capabile de viteze ridicate sunt direcţionate către reţeaua cu viteze superioare, optimizând astfel performaţa fiecărui dispozitiv conectat. Mai mult, performanţa reţelei este optimizată şi amplificată de un procesor dual core de 1 GHz si de o platformă Broadcom 5G WiFi XStream.

TEW-828DRU suportă un maxim de şase antene externe, oferă porturi Gigabit, porturi USB 3.0 si USB 2.0. Şase amplificatoare WiFi maximizeză semnalul de ieşire, în timp ce tehnologia Beamforming creşte performanţa în timp real prin direcţionarea semnalului către fiecare dispozitiv conectat.
Pentru a spori protecţia, benzile WiFi vin criptate cu propria lor parolă de opt caractere. Astfel, se elimină modul obişnuit de accesare a unui router folosind parola standard (ex. “admin”).

“Este soluţia ideală pentru numărul tot mai mare al dispozitivelor WiFi aflate în casa”, a afirmat Zak Wood, directorul de marketing la nivel global al TRENDnet. “TEW-828DRU oferă suficientă putere WiFi, iar tehnologia SmartConnect ajută la direcţionarea automată a dispozitivele Wifi AC către cea mai eficientă bandă.”

 

TEW-828DRU
Router-ul Wireless Tri Band AC3200
Trei benzi simultane WiFi pentru a maximiza performanţa
AC3200: 1300 Mbps AC1 + 1300 Mbps AC2 + 600 Mbps N bands
SmartConnect grupează automat dispozitivele WiFi AC în benzi separate
WiFi pre-criptat pentru protecţie
Porturi Gigabit
Porturi SuperSpeed USB 3.0 şi USB 2.0
Procesor dual core performant de 1 GHz
Posibilitatea de a crea reţele pentru vizitatori
Garanţie TEW-828DRU : 3 ani
Disponibilitate TEW-828DRU: Feb 2015
TEW-828DRU MSRP: 249 EUR