Business — February 13, 2016 at 3:11 pm

XAPT Solutions şi-a planificat pentru 2016 o creştere cu 20%

by

 

XAPT Solutions, principal partener Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics, a încheiat anul 2015 cu o creştere a veniturilor cu 13%. Această evoluţie se bazează în principal pe activităţile din serviciile de implementare realizate.

Rezultatele pozitive nu s-au rezumat numai la cele cantitative, compania obţinând, pentru aceeaşi perioadă, titlul de „Best Performance in Microsoft Business Solutions” din partea Microsoft România, pentru cele mai bune rezultate în vânzări.

dsc_1190„Pentru acest an ne-am propus să obţinem un plus cu 20 de procente. Interesul companiilor de pe piaţă românească pentru soluţiile de business internaţionale este încurajator – în 2015 proiectele au venit din industrii în care noi ne-am probat deja experienţa. Astfel, am adăugat în portofoliu parteneri importanţi din producţie, retail, servicii şi distribuţie. De asemenea, rezultatele obţinute se datorează şi clienţilor noştri existenţi care au ales trecerea la versiuni noi ale soluţiilor deţinute deja”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Slovacia, Statele Unite ale Americii și are parteneriate strategice în multe alte țări.

În România, XAPT Solutions are o experienţă de 19 ani, concretizată azi în peste 160 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă. Ȋn anul 2015 a câştigat titlul de „Best Performance in Microsoft Business Solutions” pentru cele mai bune rezultate în vânzări.