Evenimente — February 14, 2016 at 10:25 am

CLICO furnizeaza solutii de securitate de ultima generatie de la Imperva, Palo Alto Networks si Rapid7

by

logo-clicoCLICO a organizat o conferință ce a avut ca temă, expunerea la amenințări cibernetice și modalități de prevenire folosind soluții ale unora din cei mai prestigioși producători din domeniul securității informatice.

În cadrul evenimentului, reprezentanți ai companiilor Imperva, Palo Alto Networks, Rapid7 și Juniper Networks au prezentat soluții și strategii destinate diverselor amenințări, cum ar fi: 0-day threats, Malware, vulnerabilități de diverse tipuri, protecții de aplicații.
Combaterea amenințărilor informatice a devenit un subiect tot mai fierbinte odata cu creșterea nivelului de digitalizare atât pentru documente din cadrul companiilor, date confidențiale, statistici și date ale clienților de orice fel.

Implementarea de soluții la nivel de infrastructură și echipamente este cu certitudine cea mai eficientă metodă de a evita situații delicate de scurgere a informațiilor ce pot cauza pierderi financiare importante pentru orice companie.
CLICO, prin partenerii săi, oferă soluții complete destinate tuturor mediilor de afaceri, dar și sectorului public, menite să elimine cele mai recente vulnerabilități ale rețelelor informatice.

“Evenimentul de astăzi marchează un nou pas în strategia CLICO de a livra soluții de infrastructură și securitate la cel mai înalt nivel, iar prin intermediul partenerilor noștri, avem convingerea că ne putem păstra angajamentul de a oferi companiilor tehnologii de ultimă generație în ceea ce privește siguranța datelor”, a comentat Adrian Răducanu, Country Manager România, Bulgaria și Moldova, CLICO.

Din partea companiilor reprezentate de către CLICO in România au fost prezenți la eveniment Robert Dabros- Imperva; Federico Vailati si Don Vogel – Rapid7 si Jakub Jiricek- Palo Alto Networks.