NEWS — February 15, 2016 at 10:43 am

Allview P5 PRO, cel mai accesibil terminal 4G

by

p5-pro-1P5 PRO este un smartphone Dual Sim care are 1GB memorie RAM, iar memoria Flash de 8GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android™ 5.1, Lollipop, asigurând utilizatorului o experiență plăcută în folosirea aplicațiilor multiple.

P5 PRO are un design compact și datorită dimensiunilor și greutății sale reduse este ușor de utilizat cu o singură mână. Display-ul IPS LCD de 4,5 inch este perfect pentru a reda conținut foto-video în culori calde.

Pasionaților de fotografie P5 PRO le pune la dispoziție două camere pentru a surprinde imagini panoramice, detalii emotionante sau selfie-uri haioase. Camera principală de 5MP este dotata cu Autofocus si LED flash si dispune de functii menite să îmbunătățească fotografiile: HDR, înfrumusețare față sau fotografiere la semnul păcii. Mai mult, imaginile pot fi decupate sau editate direct pe telefon pentru a obține efectele dorite.

Smartphone-ul P5 PRO este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, 15 ianuarie la prețul de 499 lei iar livrările vor începe din 11 februarie. Clienții care doresc să achiziționeze smartphone-ul P5 PRO pot beneficia de un voucher de reducere de 150 de lei,