Evenimente — February 15, 2016 at 9:02 am

Asseco SEE reconfirmat în poziția de lider în topul partenerilor Microsoft

by


Asseco SEE România
anunță reconfirmarea de către Microsoft în topul partenerilor săi, primind două distincții importante în cadrul evenimentului “Microsoft Club”, ce are loc anual pentru recunoașterea performanțelor partenerilor de top, dar și pentru prezentarea direcțiilor prioritare de business și oportunităților de dezvoltare.

Cele două premii acordate, Best Performance in Enterprise Segment – pentru promovarea tehnologiei Microsoft în sectorul companiilor mari, de tip enterprise și Best Performance in New Enterprise Agreements – pentru cele mai multe contracte noi deschise, de tip Enterprise Agreement, au fost atribuite companiei Asseco SEE România ca recunoaștere a rezultatelor obținute pe parcursul anului fiscal Microsoft 2015 (iulie 2014 – iunie 2015).

„Suntem onorați că în ultimii 10 ani am reușit să îndeplinim toate criteriile de perfomanță impuse de către Microsoft și astfel să fim confirmați an de an ca integrator stategic în topul ecosistemului de parteneri. Colaborarea cu Microsoft se înscrie în strategia noastră de a avea ca parteneri de afaceri cei mai importanți furnizori de soluții și servicii IT la nivel mondial, reprezentând o garanție în plus a profesionalismului companiei Asseco”
, a declarat Daniela Scarlat, Software Sales Manager, Asseco SEE România.

Asseco SEE are statutul Microsoft Licensing Solutions Partner (cunoscut anterior ca Large Account Reseller), cu următoarele competențe, la nivel local:
 Gold Cloud Platform
 Gold Cloud Productivity
 Gold Software Asset Management
 Gold Volume Licensing
 Gold Data Center
 Silver Data Platform
 Silver Communications
 Silver Messaging

***

Asseco SEE (România) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară, precum și dezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei și Turcia. Mai mult de 10 bănci din cele 15 cele mai mari din această parte a Europei sunt deja clienți ai Asseco SEE. Cu sediul în Polonia, Asseco SEE este deținută de Grupul Internațional Asseco cu operațiuni în mai multe țări europene, Statele Unite ale Americii dar și Israel, Japonia și Canada. Companiile Grupului Asseco sunt listate la Bursa de Valori din Varșovia, Tel Aviv Stock Exchange, precum și NASDAQ Global Markets. Grupul este clasat pe locul 6 în lista furnizorilor de software de top din Europa, conform Topului Truffle “100 European Software Vendors “.