Evenimente — February 15, 2016 at 8:56 am

Maguay a organizat No Time for Downtime

by

poza1Maguay a organizat pe 1 octombrie, la JW Marriott Hotel evenimentul anual No Time For Downtime, dedicat echipamentelor si infrastructurii critice pentru siguranta organizatiilor.

Editia din acest an a reunit peste 200 de specialisti IT din Romania, care au avut ocazia de a discuta direct cu lideri si generatori de tehnologie, la nivel mondial precum: Intel, Oracle, Symantec – Veritas, Fortinet, Nexenta, Promise si VMware.

„Pentru a 13-a oara am adus laolalta cele mai mari nume din domeniul IT, cu care suntem parteneri la cel mai inalt nivel. Am prezentat noutatile hardware si software accesibile imediat in produsele si solutiile noastre. Am pus fata-n fata specialistii IT care folosesc aceste tehnologii si dezvoltatorii care le produc. Intregul eveniment a fost un dialog intre profesionistii care stau in spatele sistemelor de anvergura care ne simplifica, ne imbunatatesc viata si ne protejeaza. O dezbatere la cel mai inalt nivel despre echipamentele si infrastructurile critice ale organizatiilor si institutiilor. A 13-a editie nu a fost una ghinionista ci din contra: am sarbatorit 13 ani de Uptime, 13 ani de editii NTFD in care am pus punctul pe i. Infrastructura.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Pe parcursul evenimentului au fost organizate sesiuni de prezentari tehnice si o expozitie cu cele mai noi solutii pentru optimizarea infrastructurii organizatiilor.