Foto-Video-Audio — February 18, 2016 at 9:01 am

O cameră foto adaptată nevoilor dvs.

by

Canon EOS 80D (1)EOS 80D a fost pentru a răspunde oricăror nevoi ale fotografilor. Design-ul este instinctiv și vă permite să vă personalizați cu ușurință experiența de fotografiere, butoanele bine plasate oferindu-vă acces la cele mai des utilizate moduri și setări. Vizorul Inteligent afișează 100% din cadru, precum și setările curente – puteți de asemenea să treceți rapid la vizionarea pe ecranul touch Clear View LCD II de 7,7cm (3 inch), cu unghi variabil, ideal pentru filmări, modul Live View sau accesarea rapidă a funcțiilor.

Deveniți cineastul care vă doriți să fiți

Fie că vă creați un vlog de călătorii sau un film în stil cinematografic, modelul EOS 80D vă oferă flexibilitate deplină, cu filmare Full HD. Focalizarea automată corectă și urmărirea focalizării sunt simple, datorită tehnologiei unice de la Canon AF Dual Pixel CMOS. Atât viteza AF cât și sensibilitatea urmăririi AF pot fi ușor ajustate, dându-vă un control complet asupra ritmului și sensibilității autofocusului, pentru a se potrivi stilului filmului dvs.

Cineaștii pot avea încredere în rezultatul profesionist al filmării lor, având posibilitatea de a filma în format MP4 la 60p – perfect pentru a derula acțiunea cu încetinitorul, fără a pierde controlul focalizării. Modelul EOS 80D include intrări atât pentru căști cât și pentru microfon, permițându-vă să surprindeți și să controlați pe deplin partea audio a unei înregistrări.

Conectare simplă, declanșare de la distanță și partajare a rezultatului

Bucurați-vă de libertatea declanșării de la distanță prin intermediul telefonului sau tabletei, folosind modelul EOS 80D împreună cu aplicația Canon Camera Connect. Conectivitatea încorporată prin Wi-Fi și Dynamic NFC simplifică procesul de conectare la dispozitivul dvs. inteligent și de partajare cu acesta de JPEG-uri la rezoluție completă. Puteți de asemenea să conectați și să controlați camera foto printr-un PC, fără a mai fi nevoie de un router Wi-Fi, și să salvați, vizionați și partajați rapid și simplu fotografiile și filmele dvs., totul dintr-o singură locație accesibilă, folosind Connect Station CS100 de la Canon.

Suprindeți fotografii și filme impresionante, cu EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM și Adaptorul Power Zoom PZ-E1

Pentru a fi pe măsura versatilității camerei foto EOS 80D, noul obiectiv EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM de la Canon vă oferă auto-focus de înaltă performanță pentru filme și fotografii, având plaja focală necesară pentru a surprinde prim-planuri sau imagini cu unghi larg, totul într-un singur obiectiv. EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM este primul obiectiv Canon care dispune de tehnologia de focalizare Nano USM, ceea ce-i permite să ofere AF fin și fără zgomot pentru filmare, și viteze amețitoare pentru fotografiere. Noul Adaptor Power Zoom PZ-E1 este un accesoriu compact și ușor, construit special pentru obiectivul EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, pentru a permite un control fin al zoom-ului din vârful degetelor în timpul filmării – ideal pentru a surprinde cadre profesioniste de documentar, cu opțiunea controlului prin Wi-Fii.

Funcțiile-cheie ale modelului EOS 80D:

EOS 80D key features:

  • O cameră foto sensibilă, pentru a ține pasul cu acțiunea
  • Calitate impresionantă a filmelor și fotografiilor, într-o varietate de condiții
  • Tot necesarul pentru a evolua ca fotograf
  • Conectare, declanșare și partajare ușoară a imaginilor și filmelor dvs.

Funcțiile-cheie ale modelului EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM:

  • Plajă focală versatilă, pentru a surprinde o gamă largă de subiecți
  • Tehnologia Nano USM, pentru AF rapid la fotografiere și pentru AF fin și fără zgomot la filmare
  • Fotografii incredibil de clare, datorită stabilizatorului optic de imagine în 4 trepte
  • Înregistrați stabil filme, cu funcția Dynamic IS
  • Obiectiv compact, de înaltă performanță, cu accesoriu opțional de power zoom