Hardware — February 22, 2016 at 4:40 pm

Canon își consolidează succesul în birourile și departamentele interne de imprimare ale viitorului

by

iR-ADV_6555i_2Canon Europe, lider mondial în domeniul soluțiilor de imagistică, anunță lansarea unei noi game de dispozitive multifuncționale monocrome (MFD-uri – Monochrome Multifunctional Devices) pentru birouri aglomerate și departamente interne de imprimare. Construite pentru a rezolva problemele de business generate de costurile organizaționale, de securitate și productivitate a angajaților, seriile imageRUNNER ADVANCE 6500 și 8500 PRO includ o suită de îmbunătățiri pentru a reduce costul total al documentelor, pentru securizarea informației și îmbunătățirea fluxurilor de lucru.

Francis Thornhill, Marketing Manager al Canon Europe: “Dispozitivele imageRUNNER ADVANCE lansate astăzi dezvoltă gama largă de soluții de imprimare de la Canon și extind capabilitățile deja premiate, pentru a răspunde necesităților de afaceri de azi și de mâine.”

 

Reducerea costului total al documentelor.

Costurile totale ale documentelor sunt 90%1 ascunse, și sunt legate de costurile manipulării și publicării documentelor, precum și ale administrării aparatelor. Seriile imageRUNNER ADVANCE 6500 și 8500 reduc aceste costuri ascunse prin managementul și operarea simple, precum și prin capabilitățile puternice de captura a documentelor și de publicare.

De departe, cel mai mare cost ascuns al imprimării este cel asociat cu manipularea și integrarea documentelor în fluxurile digitale de lucru. Noile aparate îmbină capabilitățile puternice de scanare și premiata platformă de soluții Canon, pentru a integra și a optimiza procesele ce implică hârtie. Utilizatorii pot captura, arhiva, procesa și partaja informația direct de pe aparat, în aproape orice locație și format.

Un meniu cu un design intuitiv și îmbunătățit, comun întregii serii, combinat cu un nou ecran touch capacitiv WVGA, vă oferă aceeași operare simplă ca pe smartphone sau tabletă. Noi capabilități de personalizare adaptează automat ecranul de pornire, limbajul, fluxurile de lucru personale, lista de contacte și setările în funcție de fiecare utilizator. Sarcinile se desfășoară mai rapid, datorită asistenței video și capacității de detectare automată a dimensiunilor suportului media și a alimentării nepotrivite; iar senzorii de mișcare nou-adăugați înlătură timpii de așteptare și reduc consumul de electricitate.

Oferta deja bogată de la Canon pentru soluții de lucru mobile este extinsă și mai mult prin adăugarea suportului pentru Mopria, Wi-Fi și imprimare PDF, ca dotări standard, dar si a conectarii optionale NFC.

Un design robust, manipularea flexibilă a materialelor de imprimare și opțiunile versatile de finisare permit firmelor să producă documente cu aspect profesionist și să internalizeze volumele de imprimare, fără costuri de finisare manuală sau de externalizare a finisării.

Având suport pentru standardele IT specifice industriei, precum și capabilități de management centralizat și de la distanță, noile aparate sunt construite pentru soluții de imprimare ca servicii, astfel înlăturand povara administrativă din calea firmelor.

 Întărirea securității.

Noile dispozitive suportă cele mai recente standarde de securitate, inclusiv ștergerea securizată de HDD, IPSec și criptarea totală a partițiilor HDD, certificate la standard FIPS 140-2. O nouă funcție pentru politicile de securitate grupează toate setările într-un singur loc, simplificând administrarea și aplicarea de setări și politici de securitate.

De asemenea, este standardizat și softul premiat Universal Login Manager, ce oferă o combinație unică de autentificare utilizator, personalizare, controlul funcțiilor și raportare. Pentru firme mai mari, integrarea facila cu uniFLOW oferă o soluție centralizată și unică pentru controlul accesului utilizatorilor și al tuturor elementelor de imprimare și scanare ce aparțin flotei de echipamente.

Francis Thornhill, Marketing Manager al Canon Europe, a comentat: “Aici la Canon, noi ne străduim să înțelegem îngrijorările clienților noștri, și să dezvoltăm soluții care să-i ajute pe aceștia să-și îndeplinească obiectivele. Noile aparate pleacă de la idei de succes, și oferă firmelor o soluție pentru documente fiabilă, care să reducă costurile, să securizeze informația și să crească productivitatea angajaților timp de mulți ani de acum înainte.”

Seriile imageRUNNER ADVANCE 6500 și 8500 PRO vor fi amândouă disponibile în Europa începând cu 1 martie 2016.

Specificațiile-cheie ale seriei imageRUNNER ADVANCE 6500:

  • Imprimare monocromă de până la 75 pagini pe minut,
  • Ecran touch WSVGA color, de 25,7cm, personalizabil,
  • Capacitate de până la 7.700 de coli, cu flexibilitate a mediilor de imprimare si a finisarii,
  • Procese inteligente de captură și manipulare a documentelor,
  • Opțiuni avansate de securitate,
  • Management simplu al aparatului și al întregii flote de echipamente,
  • Consum scăzut de energie.

Specificațiile-cheie ale seriei imageRUNNER ADVANCE 8500 PRO:

  • Imprimare monocromă de până la 105 pagini pe minut,
  • Ecran touch WSVGA color, de 26,4cm, personalizabil,
  • Capacitate de până la 7.700 de coli și opțiuni profesioniste de finisaj,
  • Suportă dimensiuni ale suporturilor media de până la SRA3,
  • Opțiuni avansate de securitate,
  • Management simplu al aparatului și al întregii flote de echipamente,
  • Consum scăzut de energie.