Hardware — February 29, 2016 at 4:01 pm

Schneider Electric lansează în România noi module de semnalizare pentru gama de coloane luminoase Harmony™ XVU

by

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei şi automatizări, lansează în România noi module de semnalizare pentru gama de coloane luminoase Harmony XVU: sonore, de montare directă, LED-uri galbene şi semnal pulsatoriu. Extinderea acestei game oferă și mai multe opțiuni de personalizare, astfel că utilizatorii pot construi coloane luminoase adaptate în mod optim cerinţelor aplicaţiilor lor. 

Noile module optimizează vizibilitatea echipamentelor de semnalizare, oferind o mai mare siguranță în utilizarea mașinilor sau în desfășurarea proceselor industriale. Funcțiile îmbunătățite cu ajutorul noilor module fac coloanele luminoase Harmony XVU perfecte pentru orice aplicații industriale, acestea fiind, în același timp, ușor de instalat și de utilizat”, a declarat Răzvan Copoiu, Vicepreşedinte al Diviziei Industrie pentru Europa de Sud-Est în cadrul Schneider Electric.

Harmony XVU înlocuieşte gamele Harmony XVD, XVE, XVP şi XVB bulb, iar caracteristicile noii oferte includ o culoare intensă, vizibilitate la 360°, luminozitate mărită şi o durată lungă de viaţă, cu un consum redus de energie. Pe scurt, coloana luminoasă Harmony XVU prezintă:

  • 6 culori, 4 moduri de iluminare, unităţi auditive de tip sunet sau buzzer;
  • modul LED în mai multe culori,
  • diametru de 60 mm;
  • grad de protecție IP 65 pentru unităţile de iluminare (fără a avea nevoie de un kit adiţional de etanșare).

Una dintre caracteristicile produselor Harmony XVU este prezenţa unui modul de sunet al cărui mod de operare poate fi selectat prin intermediul Playlist Builder, un software de configurare gratuit, pe PC, cu ajutorul unui card SD. În plus, pot fi selectate modurile „Basic” și „Prioritate”.

Un modul de montare directă este disponibil pentru toate configurările principale, fără costuri adiționale. De asemenea, un modul LED galben oferă o luminozitate suplimentară, consistentă cu alte unități de iluminare cu LED, care corespund standardelor adiționale. În acelaşi timp, noile soluţii de semnalizare propuse de Schneider Electric prezintă un modul de semnal pulsatoriu, care oferă până la 256 de modele programabile diferite, simplificând cablarea la automatele programabile (PLC).

Noile module Harmony XVU se integrează perfect cu alte elemente din această gamă, livrând un design superior, o instalare uşoară, o interfață cu utilizatorul simplă şi o performanţă robustă, toate regăsindu-se într-o soluţie flexibilă şi uşor de personalizat.