Foto-Video-Audio, Hardware — March 7, 2016 at 4:05 pm

Calitate superioară a imaginii pentru profesioniști

by

Canon Europe a lansao o noua gamă de imprimante inkjet profesionale de format mare – imagePROGRAF PRO. Noile modele imagePROGRAF PRO-2000 și imagePROGRAF PRO-4000 sunt construite pentru a aduce o calitate uimitoare a imaginii pentru fotografii profesioniști și aplicațiile de artă grafică, în timp ce modelele imagePROGRAF PRO-4000S și imagePROGRAF PRO-6000S oferă o imprimare rapidă și fiabilă pentru furnizorii de servicii de imprimare de volume mari care necesită imprimări la calitate foto, precum postere, bannere și medii textile.

imagePROGRAF PRO_3

Modelele PRO-2000 și PRO-4000 cu 12 culori permit reproducerea perfectă și deplină a clarității și texturii fotografiilor făcute cu camere foto Canon EOS. Mulțumită tehnologiei unice de tip input-output și funcției Crystal-fidelity de la Canon, fotografiile sunt la fel de bine definite, odată imprimate, precum erau în momentul în care au fost surprinse. Disponibile în două dimensiuni (61 cm și 112 cm), modelele PRO-2000 și PRO-4000 au un design atractiv, negru cu o linie roșie evidențiată, ce denotă legătura acestora cu camerele foto digitale Canon EOS. Aparatele utilizează noua cerneală cu pigmenți LUCIA PRO, pentru a răspunde cerințelor celor mai critici fotografi și artiști grafici, precum și cerneala transparentă Chroma Optimiser, pentru îmbunătățirea performanței de imprimare pe hârtie lucioasă.

Mathew Faulkner, European Marketing Manager pentru Wide Format Group, Canon Europe, a declarat: “Aici, la Canon, noi înțelegem importanța detaliilor fine și a culorilor precise pentru utilizatorii profesioniști. Imaginile surprinse chiar și pe camere foto din gama de mijloc pot avea rezoluții foarte înalte, ceea ce, împreună cu capacitățile soft-urilor de editare de astăzi, solicită un rezultat foarte precis și cu culori constante. Tehnologia puternică a noilor modele PRO-2000 și PRO-4000 nu oferă doar o reproducere incredibilă a imaginilor, ci le face ideale pentru orice birou, sudio sau departament de design.

imagePROGRAF PRO_2Eficiență imbatabilă pentru furnizorii de servicii de imprimare.

La rândul lor disponibile în două dimensiuni dimensiuni (61 cm și 112 cm), modelele PRO-4000S și PRO-6000S au un design ergonomic și compact, ideal pentru operațiunile cu restricții de timp și spațiu aferente sectoarelor creative, de arte grafice și de advertising. Cu ajutorul puternicului mecanism L-COA PRO, capabil de a procesa cu ușurință volume mari de informații și imagini de înaltă rezoluție, noile aparate permit imprimarea la calitate poster cu o viteză de două ori mai mare decât a modelelor imagePROGRAF cu 8 culori. Conectivitatea completă și funcționalitatea Wi-Fi asigură o productivitate optimă pentru medii de lucru aglomerate.

Matthew Faulkner continuă: “Fie că este vorba despre furnizorii de servicii de imprimare sau departamentele interne de imprimare din retail sau complexuri educaționale, nu putem nega existența unei tendințe către o mai mare eficiență operațională și imprimarea la cerere. Există o cerință crescândă, nu doar pentru imagistica de înaltă calitate, dar și pentru ușurința la utilizarea și manevrarea eficientă a suporturilor media, precum și pentru imprimarea neîntreruptă și de viteză mare, care să sprijine un output de volum mare. Aceste instrumente fundamentale necesită o imprimantă de format mare puternică și fiabilă. Modelele PRO-4000S și PRO-6000S oferă viteză, acuratețe și culori vii, ceea ce le face să fie ideale pentru mediile de lucru ce necesită imprimări atât pentru uz intern cât și ca serviciu vandabil.

Noile aparate dispun de tehnologia unică dual roll de la Canon, pentru suportul alimentării continue cu hârtie și preluarea continuă a hârtiei imprimate, iar imprimarea directă de pe stick-ul USB de memorie permite o imprimare rapidă și simplă. Seria imagePROGRAF PRO este îmbunătățită și mai mult prin noul cap de imprimare de precizie, lat de 3.25 cm, și prin rezervoarele de cerneală de mare capacitate, pentru imprimări rapide și fără întreruperi.

Noua serie imagePROGRAF va fi disponibilă în Europa la mijlocul anului 2016. Puteți vedea noua serie imagePROGRAF PRO în acțiune vizitând expoziția Canon din cadrul FESPA Digital 2016, între 8-11 martie, standul F100-F120.