Aplicatii — March 14, 2016 at 1:37 pm

Xerox lansează aplicaţii noi pentru platforma Xerox® ConnectKey®

by

Xerox lansează o întreagă gamă de actualizări pentru platforma ConnectKey®, extinzând astfel caracteristicile echipamentelor multifuncționale (MFP). Cele 14 echipamente multifuncționale Xerox i-Series, care au încorporată tehnologia ConnectKey, sunt dotate cu aplicații gata de utilizare, care accelerează procesele de business bazate pe hârtie, fac colaborarea între utilizatori mai ușoară și eficientizează munca.

WC7970i_ExternalKeyboardImaginați-vă un echipament multifuncțional care poate traduce un document în peste 35 de limbi, sau care poate fi personalizat pentru a satisface nevoile de business particulare ale clienților”, spune Jim Rise, senior vice president, Office and Solutions Business Group, Xerox. “Echipamentele multifuncționale i-Series care au încorporată tehnologia ConnectKey oferă toate aceste servicii și multe altele. Ele permit companiilor să facă mai mult decât să imprime, scaneze, să trimită faxuri și să copieze, și le oferă partenerilor autorizați instrumentele de care au nevoie pentru a atrage noi surse de venituri recurente. 

Echipamentele multifuncționale cu platforma ConnectKey încorporată – o combinație de tehnologie și software – oferă un avantaj substanţial companiilor de toate dimensiunile. În plus, Xerox a fost, recent, premiată de firma de cercetare IDC pentru soluțiile sale privind echipamentele multifuncționale dotate cu tehnologia ConnectKey.1 

Caracteristici extinse pentru multifuncționale

Echipamentele multifuncționale care au încorporată tehnologia ConnectKey se adaptează la modul de lucru al companiilor – în mișcare, în mediul virtual și în cloud – dându-le posibilitatea să valorifice tendințele de pe piață, provocările și oportunitățile:

  • Noua aplicație Xerox Easy Translation Service ajută partenerii și companiile să profite de piața de servicii și tehnologie pentru traduceri, în valoare de 38 de miliarde de dolari.2 Prima soluție de acest tip din lume permite utilizatorilor să scaneze un document prin intermediul echipamentului multifuncțional, să facă o fotografie cu telefonul personal sau să o încarce pe un portal web. Serviciul poate apoi să traducă, rapid și în siguranță, informații importante, în peste 35 de limbi, oferind, astfel, un avantaj competitiv companiilor și oportunitatea de a atrage noi surse de venituri recurente pentru parteneri.
  • Xerox App Studio 3.0 permite partenerilor autorizați să construiască și să proiecteze un echipament multifuncțional, folosind șabloane simple care modifică și personalizează interfața de utilizare, pentru a-l sincroniza la procesele de business. Pentru personalizări mai sofisticate, programul Personalized Application Builder (PAB) permite utilizatorilor să se conecteze cu partenerii pentru a construi aplicații complexe, care să îndeplinească nevoile lor particulare privind fluxurile de lucru.

Angajaţii care lucrează în afara spaţiului dedicat birourilor pot fi mai productivi

Conform IDC, 40% dintre utilizatorii de smartphone-uri şi 35% dintre utilizatorii de tablete nu știu cum să tipărească de pe dispozitivele lor. Cu toate acestea, imprimarea mobilă se va dezvolta semnificativ în următorii doi ani datorită creșterii accesului, atât în interes personal, cât şi de business, la conținutul digital. 3 Pentru a oferi angajaților instrumentele de care au nevoie pentru a imprima de pe dispozitivele mobile, echipamentele multifuncţionale i-Series care au încorporată tehnologia ConnectKey au aplicațiile instalate direct pe interfaţa de utilizare.

  • Cu @PrintByXerox App, o soluție gratuită de imprimare mobilă în cloud, angajații și cei aflaţi în vizită pot imprima, în siguranță, de pe orice dispozitiv mobil sau dispozitiv conectat la o reţea direct pe un echipament multifuncţional, prin intermediul unei singure adrese de e-mail, fără suport din partea departamentului de IT.
  • Aplicaţia QR Code permite utilizatorilor să se conecteze la un echipament ce are tehnologia ConnectKey printr-o simplă scanare a unui cod QR cu telefonul sau tableta, pentru a imprima şi scana documente.

Acces mai uşor la serviciile de cloud prin aplicaţii

Galeria de aplicaţii Xerox este pre-instalată direct pe interfața de utilizare pentru a oferi angajaţilor acces ușor la o varietate de aplicații de la Xerox și partenerii săi.

Disponibilă acum pe iOS și Android, Mobile Link App permite utilizatorilor să creeze fluxuri de lucru automatizate pe dispozitivele lor mobile pentru a controla de la distanță un echipament multifuncţional Xerox și a trimite documente pe fax, pe e-mail sau prin servicii de stocare în cloud, cum ar fi Box, Dropbox și Google Drive. O nouă funcţie a camerei îndreaptă fotografiile documentelor realizate cu un dispozitiv mobil și, apoi, angajaţii pot să le distribuie direct către departamentele vizate.

Pentru a avea succes în mediul de afaceri de astăzi, partenerii trebuie să poată oferi clienților lor servicii dincolo de hardware“, a declarat Stefan Nilsson, CEO, Foxway International, un partener Xerox de dezvoltare a aplicațiilor. “Prin integrarea tehnologiei ConnectKey cu aplicaţia cloud Foxway, construită cu programul PAB, clienții noştri beneficiază de aceste caracteristici extinse și de funcționalități noi.

Securitate îmbunătăţită

Tehnologia Xerox ConnectKey continuă să ofere protecție, în timp real, împotriva amenințărilor interne și externe. Datorită imprimării securizate, a scanării criptate şi a posibilităţii de a şterge istoricul de imprimare, companiile au certitudinea că documentele rămân confidențiale şi se pot proteja de scurgerile de informaţii.

Disponibilitate

Noile echipamente multifuncţionale i-Series cu platfoma ConnectKey încorporată sunt disponibile la comandă, în întreaga lume.