NEWS — March 30, 2016 at 11:08 am

SmartCash RMS deschide magazinele pentru clienții Lyoness

by

image002Retailerii care au implementat platforma software SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software, beneficiază, începând din luna martie 2016, de integrarea cu sistemul Lyoness. Cea mai recentă versiune SmartCash RMS recunoaște membrii comunității internaționale de shopping Lyoness și facilitează colectarea automată a datelor necesare pentru recompensarea acestora.

Lyoness este o comunitate de shopping internațională având la bază conceptul de cashback. Cumpărătorii înscriși în sistem, care fac cumpărături în rețeaua de parteneri Lyoness, sunt răsplătiți cu puncte care pot fi valorificate la cumpărăturile ulterioare în rețea sau transformate în bani.

Cumpărăturile realizate de un posesor de card Lyoness în magazinele dotate cu programele SmartCash sunt raportate periodic către serverele Lyoness, operația fiind realizată printr-un modul SmartCash special creat.

Integrând facilitățile sistemului de cumpărături Lyoness în platforma SmartCash RMS, Magister Software le oferă comercianților un nou atu în lupta cu concurența. De-a lungul timpului, dezvoltatorul a integrat și alte soluții menite sa crească numărul de clienți noi și să îi fidelizeze pe cei existenți, îmbunătățind experiența cumpărătorilor în magazinele care utilizează soluții software SmartCash.

Primul lanț de magazine care a beneficiat de integrarea cu Lyoness este inclus în franciza Carrefour Express, fiind operat de compania Pronto Mobile din București, deținută de omul de afaceri Gabriel Sandu. Cu 16 magazine, rețeaua Pronto este în continuă expansiune, iar aderarea la comunitatea Lyoness este, pentru comerciant, o oportunitate de a câștiga noi clienți.

Integrarea cu Lyoness pune la dispoziția clienților nostri un model internațional de fidelizare deschisa ce îmbogățeste platforma proprie (n.r. SmartCash Fidelity) cu funcționalități complementare. Utilizatorii SmartCash RMS pot folosi metode combinate de fidelizare și retenție a clienților, având acum acces și la cei aproximativ 450.000 de clienți Lyoness din România.”, declară Dor Bujor Pădureanu, Director General Magister Software.