Securitate — April 7, 2016 at 4:29 am

Program pentru susținerea libertății de exprimare

by

UnknownCyberGhost VPN, creatorul celor mai avansate soluţii de criptare, confidențialitate şi securitate a datelor, anunță programul CyberFreedom pentru a oferi servicii premium gratuite pentru jurnaliști si organizații ce susțin drepturile civile și libertatea de exprimare.

Projectul sprijină drepturile civile și libera exprimare în sfera digitală prin oferirea uneltelor necesare pentru accesarea resurselor necenzurate din mediul online.

CyberGhost, companie specializată pe dezvoltarea tehnologiilor de anonimizare și criptare a datelor, pune la dispoziție programul pentru a asigura accesul la internetul necenzurat și investigațiile fară restricții in mediul online.

Considerăm confidențialitatea datelor un drept fundamental al omului. Cei ce sunt implicați în investigații sau dezvăluiesc informații sensibile, se expun unor riscuri. Prin oferirea serviciului nostru, ne propunem să ii ajutăm în a-și face vocea auzită. CyberGhost sprijină accesul anonim și nerestricționat la informații transparente. Încurajăm libertatea de exprimare și cercetările jurnalistice ce susțin propagarea adevărului,” a declarat Robert Knapp, co-fondator și CEO CyberGhost VPN.

Prin serviciul sigur ce garantează nestocarea datelor utilizatorilor și conexiuni rapide, CyberGhost a câștigat încrederea a peste 7.5 milioane de utilizatori din întreaga lume, fiind prima companie din industrie care publică un raport de transparență.

Jurnaliști, asociații de presă sau organizații neguvernamentale pot accesa programul și beneficia gratuit de serviciul premium. CyberGhost VPN oferă acces la peste 650 de servere din 30 țări. În prima fază, programul a fost accesat de mai mult de 400 de jurnaliști, Asociația Europeană pentru Drepturi în Mediul Digital cât și Asociația pentru Tehnologie și Internet.

CyberGhost invită jurnaliștii și asociațiile interesate să acceseze programul la adresa: http://www.cyberghostvpn.com/en_us/freedom