Aplicatii — April 11, 2016 at 1:49 pm

Ce este ASBIS B2B Online Marketplace?

by

asbisPartenerii își pot desfășura activitatea cu ASBIS de la distanță, online, prin intermediul aplicației de comerț business-to-business ASBIS B2B Online Marketplace.

ASBIS B2B Online Marketplace permite desfășurarea întregului proces de comandă și aprovizionare, 24/7, într-un mod extrem de eficient, care asigură utilizatorilor o economie de resurse, timp și bani, pe de-o parte, și avantaje competitive, pe de altă parte:

Vizualizarea prețurilor personalizate
Informații despre stoc în timp real
Posibilitatea de a rezerva produse
Plasarea comenzilor în orice moment, 24 ore din 24, 7 zile din 7
Informații despre ofertele speciale și promoțiile curente
Catalog extins de produse, cu imagini si descrieri detaliate
Posibilitatea de a alege dintre mii de repere aflate în catalog
Control complet asupra achizițiilor prin lista proprie a comenzilor

La ASBIS B2B Online Marketplace are acces orice firmă înscrisă ca partener la ASBIS Romania. Pentru accesarea aplicației, alegeți în homepage www.asbis.ro “Intra in e-Shop”, urmând să introduceți datele de autentificare.

În cazul în care nu aveti datele de acces sau nu vi le mai amintiți, puteti accesa secțiunea “Aí uitat parola?” sau “Deveniți clientul nostru” pentru înregistrare și creare parola în cazul clienților noi. De asemenea, pentru reamintirea parolei de acces clienții se pot adresa persoanelor de vânzări cu care lucrează sau pot scrie la adresa sales@asbis.ro.