Business — April 11, 2016 at 4:56 pm

Logika IT Solutions lanseaza parteneriatul cu Anaplan

by

 

comm1-198x300Logika IT Solutions, alaturi de compania americana Anaplan, anunta lansarea oficiala a parteneriatului Enterprise Planning Cloud pentru Romania.

Parteneriatul a fost lansat intr-un eveniment distins la care au fost invitati directorii financiari ale marilor companii din Romania. Evenimentul s-a desfasurat pe data de 15 martie la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi din Bucuresti.

Anaplan este o companie americana producator de solutii pentru planificare si bugetare in Cloud, cotata numarul 2 in lume conform analistului de piata Gartner.

cropped-newlogika1Logika IT Solutions este o companie cu capital integral romanesc si cu o cifra de afaceri de 10 mil euro.

Solutiile traditionale pentru planificare si bugetare au devenit scumpe, dificil de implementat si intretinut. Un nou concept inovativ, bazat pe o tehnologie Hypercube care ruleaza in cloud, permite instalarea si configurarea apliactiilor de planificare si bugetare intr-un timp scurt de cateva luni si la o fractiune din costul solutiilor on-premises.

Cine beneficiaza?
Toti clienti companii private din Romania, care au mai mult de 5 utilizatori care participa la procesul de planificare.