Aplicatii — April 14, 2016 at 5:43 pm

Bringo face galeria la Steaua – Dinamo!

by

Comanda prin Bringo bilete la Semifinala Cupei Romaniei Steaua – Dinamo si ti le aducem acasa in maxim 2 ore!

Bringo1Aplicatia Bringo, disponibila atat pentru iOS (https://goo.gl/3OyLpw) cat si pentru Android (https://goo.gl/90WU22) te ajuta sa iti iei bilete fara stres si fara griji la meciul Steaua – Dinamo din 20 aprilie, de pe Stadionul National.

Comanda direct din aplicatie si beneficiezi de comision zero pentru procesare si rezervare. Mai mult, un livrator Bringo ti le va aduce in maxim doua ore de la plasarea comenzii (livrarile se fac doar in Bucuresti). Poti sa comanzi biletele pana in preziua meciului!

Cu Bringo, nu doar cumparaturile sunt mai usoare, dar si distractia e mai placuta! Vrei la meci? Noi ne asiguram ca ajungi la meci si iti aducem biletele comandate acasa sau la birou!

Tot ce trebuie sa faci este sa intri in aplicatie (sau sa descarci aplicatia pentru iOS (https://goo.gl/3OyLpw) sau Android (https://goo.gl/90WU22) si sa iti comanzi bilete pentru tine si pentru prietenii tai. Noi ne asiguram ca biletele ajung la tine, rapid si fara costuri de procesare si rezervare, iar tu vei fi acolo pentru a face galerie echipei favorite!

Bringo, dezvoltata de Ascend NetSolutions, este prima aplicatie mobile care te ajuta sa economisesti timp la cumparaturi: comanzi direct din aplicatie, dintr-o gama variata de magazine, si un livrator special ridica produsele si ti le aduce acasa.

Ascend NetSolutions detine un istoric important in dezvoltarea de aplicatii inteligente si inovatoare, fiind compania care a dezvoltat Star Taxi, Oliviera si eChiosc, aplicatii premiate de-a lungul timpului, precum si alte aplicatii de top, pentru companii de renume.