Enterprise Software — April 14, 2016 at 5:35 pm

M-Files facilitează colaborarea și mobilitatea prin lansarea unei noi versiuni

by

 M-Files Corporation, un furnizor de soluții care optimizează semnificativ modul în care firmele își gestionează documentele și informațiile prin abordarea unică bazată pe metadate, anunță lansarea noii versiuni M-Files 2015.2.

M-Files-Parallel-WorkflowsM-Files 2015.2 include noi funcționalități care facilitează colaborarea, un exemplu fiind posibilitatea utilizatorilor de a partaja fișiere din M-Files către alți utilizatori externi prin hyperlink-uri securizate. Aceste hyperlink-uri pot fi dezactivate cu ușurință și, de asemenea, pot fi configurate să expire la o anumită dată și oră. Noua opțiune elimină necesitatea de a sincroniza M-Files cu alte soluții de tip file sharing, devenind parte integrantă din nucleul soluției de management a informației. M-Files 2015.2 asigură totodată integrarea cu Microsoft Office Online, ceea ce permite utilizatorilor web de M-Files să modifice fișiere de tip Word, Excel și PowerPoint direct în browser, fără a mai fi nevoie să instaleze aplicații desktop pentru Microsoft Office.

Versiunea M-Files 2015.2 introduce de asemenea aplicația universală M-Files funcțională pe toate dispozitivele care utilizează Windows 10 (PC-uri, tablete și smartphone-uri), aceasta putând fi descărcată gratuit din Windows Store. În plus, M-Files 2015.2 permite utilizatorilor de dispozitive care rulează Android și iOS să editeze obiecte în modul offline sau să configureze ușor tooltips, valori implicite, grupuri de proprietăți.

Angajații care gestionează multă informație au nevoie de un mediu sigur și facil care să le permită colaborarea și partajarea de date cu colegii din interiorul și exteriorul companiei lor, iar îmbunătățirile aduse de M-Files 2015.2 le permite să facă exact acest lucru, menținând în același timp un control strict asupra informațiilor“a declarat Mika Javanainen, senior director de management de produs la M-Files Corporation. “M-Files 2015.2 înglobează cele mai importante beneficii oferite de aplicații de tip File Sync și Files Share precum Box și Dropbox, dar elimină necesitatea creării unei baze adiționale de date și sincronizarea acesteia, ambele impuse de astfel de instrumente. Prin posibilitatea de a partaja fișiere direct din sistem, riscul apariției versiunilor dublate și salvate în mai multe locații este eliminat.

Noile funcționalități și beneficii disponibile în M-Files 2015.2 includ:

  • Viteză și performanță: M-Files 2015.2 aduce îmbunătățiri majore de performanță. Accesul fișierelor în cloud este acum cu 75% mai rapid, preformanță care se reflectă și în cazul replicarii sau a accesării directoarelor dinamice.
  • M-Files WebChrome Plugin vs. Java: M-Files Web nu mai are nevoie de Java, o nouă extensie M-Files pentru Chrome fiind acum disponibilă.
  • Îmbunătățiri la modul de configurare al metadatelor: texte dinamice pot fi acum adăugate la metadate cu valori implicite, reducând semnificativ efortul de introducere manuală a datelor.
  • Server Activity Monitor: noul dashboard pentru Server Activity Monitor oferă administratorilor o imagine în timp real asupra performanței serverului, a sesiunilor active și multe alte informații.
  • M-Files 2015.2 este acum disponibil în 32 de limbi, ultimele adaugate fiind coreeană, sârbă și slovacă.