NEWS — April 17, 2016 at 6:48 pm

Campanii de Paști cu premii Apple și Polaroid

by

campanie quickmobile_polaroid

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, se pregătește de Paști cu două campanii speciale, prin care clienții online și offline intră automat în cursa pentru un Apple Watch sau o cameră foto Polaroid Snap.

campanie quickmobile_apple watchCampania “Caută Oul de Paște și vezi ce îți aduce Iepurașul”, demarată la începutul acestei luni, se adresează tuturor clienților QuickMobile care cumpără din magazinul online orice produs cu un ou pe imaginea descriptivă. La orice achiziție de acest gen, clientul primește automat un voucher surpriză, pe care îl poate folosi online, până la data de 31 mai, pentru orice comandă în valoare de peste 150 de lei. Totodată, cei care întrunesc această condiție intră automat în cursa pentru câștigarea unui Apple Watch.

Compania organizează în această perioadă și o campanie offline, QuickMoments, dedicată tuturor clienților din magazinele fizice. La fiecare achiziție în valoare de peste 100 de lei, aceștia vor primi câte o poză instant realizată cu camera foto Polaroid Snap. Cei care postează pe Facebook fotografia primită și etichetează pagina QuickMobile, alături de hashtag-ul #quickmoments, vor avea șansa să câștige o cameră Polaroid Snap. Câștigătorul premiului va fi cel care va avea cele mai multe like-uri la fotografia postată pe rețeaua de socializare.

În febra pregătirilor de Paști, mulți români nu au timp să caute cadourile cadourile potrivite de Iepuraș. Asta ne-a determinat să venim în întâmpinarea lor și să le oferim ocazia de a reduce la maxim timpul pierdut pentru achiziționarea darurilor. Astfel, atât în magazinul online, cât și în cele fizice, le oferim clienților o ofertă vastă de produse high-tech, pentru o primăvară în tendințe, ca să poată găsi rapid cadourile ideale pentru cei dragi. În plus, ei au ocazia să fie răsplătiți pentru generozitatea lor, înscriindu-se în cursa pentru cele două premii oferite în magazinele offline și online”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Campania din magazinele online se desfășoară până pe 4 mai, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, pe 5 mai 2016. Pentru validarea premiului, câștigătorul trebuie să facă dovada achiziției produsului participant la concurs.

Campania din magazinele fizice QuickMobile a început la 4 aprilie și se încheie pe 30 aprilie, câștigătorul urmând a fi anunțat pe 5 mai. Pentru validarea premiului, câștigătorul trebuie să facă dovada achiziției produsului participant la concurs.