Securitate — April 20, 2016 at 9:16 pm

Detectarea cu uşurinţă a tentativelor de intrare prin efracţie

by

system_setup_perimeter_defenderDedicată segmentului enterprise, aplicaţia software de analiză video, AXIS Perimeter Defender, este scalabilă şi flexibilă şi permite detectarea cu uşurinţă a tentativelor de intrare prin efracţie. Aplicaţia este compatibilă cu alte produse Axis, precum camere de supraveghere, goarne de reţea sau alte software-uri de management video dezvoltate de terţe companii. Un sistem de securitate format din astfel de produse are rolul de a asigura o protecţie şi o supraveghere perimetrală eficientă, de a creşte nivelul de securitate al zonelor de acces şi de a acoperi zone extinse.

Aplicaţia este concepută pentru a fi integrată în sisteme de securitate dedicate spaţiilor complexe şi extinse, tip enterprise. Soluţia foloseşte module de analiză complexe, ce asigură o acurateţe, o eficienţă şi un nivel de scalabilitate maxime. Aplicaţia suportă multiple scenarii de detecţie, inclusiv împotriva accesărilor neautorizate şi a acţiunilor de vagabondaj. Astfel, poate fi folosită cu succes pentru securizarea unor zone cu grad ridicat de risc, precum centrale electrice, uzine chimice sau altfel de instituţii ce au nevoie de un control al accesului foarte strict.

Aplicaţia vine însoţită de un management intuitiv şi de o serie de funcţii speciale, toate disponibile prin intermediul unei singure interfeţe software. Procesul de proiectare şi instalare a sistemului de supraveghere se realizează rapid şi facil, iar operatorii pot configura şi gestiona toate camerele din reţea ce integrează modulul de analiză prin intermediul interfeţei centrale de Adiţional, operatorii pot folosi un alt modul software prin care se pot asigura că nu există zone nemonitorizate. Modulul este oferit împreună cu AXIS Perimeter Defender. Astfel, întreg perimetrul va fi protejat la un nivel maxim de acurateţe şi consistenţă.

AXIS Perimeter Defender se bazează pe tehnologia dezvoltată de Digital Barriers, companie specializată în analiza datelor generate de camerele de supraveghere.