EDUCATIE / JOB — April 21, 2016 at 10:57 am

Centru nou de suport deschis la Târgu Mureș pentru 60 de specialiști

by

Stefanini România, subsidiară locală a companiei braziliene Stefanini – unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, a inaugurat un centru de suport la Târgu Mureș, acesta fiind al treilea deschis în România, după cele din București și Sibiu, unde până la sfârșitul anului 2016 vor fi angajați 60 de specialiști. 

Stefanini TgM 030 (A02_3957)

În cadrul noului centru Stefanini lucrează, în prezent, 20 angajați specializați, în principal, pe limba germană și maghiară, dintre care 80% au un nivel de experiență junior, iar 20% senior. Aceștia furnizează servicii către companii multinaționale care au nevoie de suport tehnic în mai multe limbi străine.

Stanescu, AndreeaAm ales să deschidem cel de-al treilea centru Stefanini pe plan local în Târgu Mureș pentru a facilita procesul de recrutare, având în vedere că aici locuiesc persoane care cunosc limba germană și maghiară, ambele tot mai cerute pe piața de outsourcing”, a declarat Andreea Stănescu, VicePresident Stefanini EMEA Delivery.

Sediul Stefanini este situat la etajul 1 al Multinvest Business Center I, prima clădire de birouri verde din Târgu Mureș, amplasată în zona centrului istoric. Spațiul de lucru se întinde pe o suprafață de 300 m2 și este completat cu zone de relaxare, conturate printr-un design modern pentru a crea un mediu cât mai plăcut angajaților.

 

60 angajați Stefanini la Târgu Mureș până la sfârșitul anului

Reprezentanții companiei își propun ca până la finalul anului să tripleze numărul de angajați ai noului centru de suport, ajungând astfel la o echipă formată din 60 de specialiști.

La momentul actual, Stefanini Târgu Mureș are 10 poziții deschise de Service Desk Analyst, pentru vorbitorii de limba germană, și de SQL Specialists, pentru persoanele cu experiență de lucru în acest limbaj de programare.

Angajații Stefanini dispun de un pachet salarial atractiv, de bune oportunități de avansare în carieră, mulțumită faptului că sunt expuși unui mediu internațional de lucru, și de o serie de beneficii extrasalariale precum spații de relaxare, decontarea transportului în comun și bonuri de masă.

Persoanele care vor să își dezvolte cariera profesională în cadrul Stefanini Târgu Mureș își pot depune CV-urile online, toate pozițiile deschise fiind centralizate pe site-ul companiei.