Evenimente — May 10, 2016 at 6:05 pm

ALTEX deschide al doilea magazin în Tulcea

by

altexALTEX România anunță deschiderea celui de-al doilea magazin în Tulcea, în data de 12 mai 2016, ajungând astfel la o rețea de 94 de magazine la nivel național. Amenajat pe o suprafață de 800 de metri pătrați, acesta este situat pe strada Babadag, lângă supermarket-ul Lidl, în locul fostului magazin Domo.

Cu ocazia lansării, cumpărătorii vor găsi o serie de oferte speciale în noul magazin ALTEX, printre care:

  • Samsung LED Smart TV Full HD UE 32J5200, cu media player USB și Footbal Mode Basic la numai 1.099,9 lei (reducere 200 lei);

  • Laptop ASUS X553SA-XX021D, cu procesor Intel Celeron N3050, 4GB, 500 GB, la numai 899,9 lei (reducere 200 lei)

  • Mașină de spălat Beko, capacitate 6 kg și tehnologie AquaFusion, la numai 749,9 lei (reducere 300 lei)

Toate promoțiile existente în magazin cu ocazia lansării sunt valabile în perioada 12-17 mai, în limita stocului disponibil.

De asemenea, în aceeași perioadă se desfășoară campania Black Friday de Primăvară, în toate cele 94 de magazine ALTEX, clienții beneficiind și de alte oferte special pregătite cu această ocazie.

În noul spațiu, clienții vor avea acces la serviciile post-vânzare oferite de către companie, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service și garanție, soluții ce sunt oferite inclusiv foștilor clienți Domo.

De asemenea, iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de garanția „Cel mai mic preț din România!” în magazinele ALTEX, serviciu care evidențiază prețurile imbatabile oferite de către retailer. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.