Evenimente — May 10, 2016 at 4:47 am

Orange România are o nouă echipă de management

by

Noul Chief Executive Officer al Orange România, începând cu data de 1 mai, este Liudmila Climoc, care a ocupat anterior poziția de CEO al Orange Moldova. Sub conducerea sa, Orange Moldova a depășit 2.6 milioane de clienți, fiind lider cu o cotă de piață de 57%.

2016 va fi cu siguranță pentru noi anul ofertelor convergente. Prin noile servicii fixe de internet, voce și televiziune, Orange își va completa portofoliul și se va concentra să aducă cea mai bună calitate clienților, așa cum face pe partea de servicii mobile” , a declarat noul CEO Orange.

Liudmila Climoc are o experiență de 19 ani în industria de telecomunicații. Ea s-a alăturat Orange Moldova în 1998, unde a deținut o serie de roluri de management în cadrul departamentului comercial. În 2008, Liudmila a fost promovată din poziția de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer. Liudmila are o diplomă în inginerie de la Universitatea Tehnică din Moldova și un Executive MBA la ProEra/ Moldova. Experiența sa și implicarea sa în susținerea programelor pentru un business responsabil social a dus la crearea Fundației Orange Moldova (2009), unde a avut calitatea de membru al Consiliului Director.

Noul Chief Marketing Officer Orange România, începând cu 1 mai, este Yves Martin, iar noul Chief Financial Officer este Adela Guédon, care are 18 ani de carieră în domeniul financiar,