IT support — May 10, 2016 at 4:54 am

The Pro Bono Initiative, o inițiativă pentru organizații non-profit

by

probono-2Compania timișoreană de dezvoltare software [e-spres-oh] lansează o inițiativă prin care organizații non-profit pot beneficia de servicii premium de dezvoltare web. Acest demers vine pentru a ajuta proiectele pro-comunitate pe care organizațiile non-profit din Timișoara și din România le desfășoară.

[e-spres-oh] există de mai mult de 4 ani pe piața românească de IT, însă serviciile pe care le-a oferit până acum au fost exclusiv pentru companii din străinătate.

Inițiativa de a oferi servicii gratuite organizațiilor vine pe fondul unei experiențe extensive și a dorinței de a ajuta activ comunitatea locală și națională. O echipă de programatori va fi dedicată câte unui proiect pro bono pentru o organizație non-profit. Pentru a beneficia de aceste servicii, organizațiile care desfășoară proiecte pentru comunitate trebuie să completeze formularul de aplicare pe site-ul dedicat Inițiativei Pro Bono. Perioada de aplicare este deschisă pentru o lună, după care va urma o selecție a proiectelor care vor beneficia de serviciile [e-spres-oh] și dezvoltarea propriu-zisă.

Prima serie de înscrieri va fi deschisă până în data de 31 mai. Organizațiile care nu reușesc să se înscrie sau nu sunt alese în prima tranșă de înscrieri, însă, vor mai avea șansa de a se înscrie din nou, după 3 luni.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.e-spres-oh.com/probono sau trimiteți un e-mail la adresa info@e-spres-oh.com.