Foto-Video-Audio — May 11, 2016 at 5:02 pm

Primul obiectiv AF din lume cu bliț Macro Lite încorporat

by

Canon_Macro LiteCanon lansează modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, un nou obiectiv macro pentru camerele foto din seria EOS M. Compact și ușor, obiectivul oferă performanţe macro fără precedent și include primul bliț Macro Lite încorporat din lume, pentru înlăturarea umbrelor fotografice. Fiind un model de top în clasa sa, are capacitatea de a focaliza subiecți la o distanță de 15 mm și un corp ce cântărește doar 130 g, modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este totodată cel mai ușor obiectiv macro din lume pentru camere foto mirrorless cu obiective interschimbabile. Fie că fotografiați felul preferat de mâncare pentru a-l distribui pe Instagram™, sau detaliile minunate ale unei flori de primăvară, obiectivul este perfect pentru a surprinde detalii și culori complexe.

Blițul Macro Lite dedicat vă permite să apropiați obiectivul atât cât este nevoie, fără a face compromisuri în privința luminii. Folosit pentru a ilumina de aproape obiecte mici, acesta poate fi controlat printr-un comutator, permițându-vă să schimbați intensitatea și direcția luminii de pe una sau chiar de pe ambele părți ale blițului Macro Lite, pentru a crea o iluminare dramatică, în timp ce design-ul reduce umbrele proiectate de către camera foto și obiectiv.

Măriți fiecare detaliu

Pentru a obține cadre unice, obiectivul vă oferă atât grosisment natural de 1.0x, cât și de 1.2x în modul Super Macro. Acesta poate focaliza până la distanța de 15 mm, pentru a vă ajuta să vă apropiați și mai mult de subiecț, să surprindeți complexitatea și să măriți fiecare detaliu.

Oferindu-vă flexibilitatea de a fotografia fără tremur al camerei foto, stabilizatorul de Imagine Canon – care vă oferă rezultate clare și fără blur – în combinație cu tehnologia Hybrid IS corectează și tremurul angular al camerei foto, care apare de obicei la fotografierea macro.

Modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este primul obiectiv autofocus din lume capabil să focalizeze atât la infinit, cât și la grosisment de 1.2x. În afară de performanța macro de excepție, modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM include o diafragmă circulară cu șapte lamele, pentru un blur fin al fundalului, precum și o distanță focală de 45 mm (echivalent cu 35 mm), pentru a vă oferi posibilitatea de a surprinde pe loc cadre de tip portret și cadre largi, fără a mai trebui să schimbați obiectivul. Puteți obține și videoclipuri clare și fără întreruperi, datorită focalizării silențioase a sistemului STM al obiectivului, care vă permite să schimbați punctul de focalizare și să vă deplasați fără a mai avea grija întreruperilor cauzate de zgomot.

Pentru a vă ajuta să profitați din plin de capacităţile vitezei de autofocalizare atunci când filmaţi cu o cameră EOS M3 sau EOS M10 având montat obiectivul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, o actualizare de firmware va fi disponibilă de la sfârșitul lunii mai.

Caracteristicile-cheie ale modelului EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM:

  • Fotografii macro superbe cu ajutorul blițului Macro Lite încorporat
  • Vă puteți apropia și mai mult, pentru a curpinde cele mai mici detalii
  • Imagini clare ca un vârf de ac, datorită sistemului Hybrid IS și design-ului unic
  • Design stilat și compact, perfect potrivit seriei EOS M
  • Înregistrare facilă de videoclipuri fără întreruperi

 

Tags