EDUCATIE / JOB — May 16, 2016 at 2:03 pm

eMAG recrutează interni în programul Talent Internship 2016

by

Sedinta de brainstorming eMAG (1)eMAG continuă programul Talent Internship și deschide 20 de poziții de interni în șase din echipele companiei: Software Development, Web&Mobile Platforms, Targeting Search&Listing, Comercial Platform, Finance și HR. Noutatea acestei ediții vine din deschiderea rolurilor din Web&Mobile și Targeting, Search&Listing, două zone provocatoare și din ce în ce mai importante în experiența de cumpărare a clienților eMAG. Aflat la cea de-a treia ediție, eMAG Talent Internship se adresează studenților și absolvenților cu competențe tehnice, economice și umaniste, din București, Craiova și Iași.

Înscrierile se desfășoară în intervalul 16 mai – 3 iunie 2016, iar perioada de Internship va avea loc în lunile iulie și august. Toate posturile de internship vor fi plătite pe întreaga durată a programului, iar la final cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG.

Pentru București, eMAG deschide 17 poziții în șase arii de business. Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova și Iași vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software din cele două orașe.

Aplicanții pentru una din cele 20 de poziții deschise se pot înscrie accesând link-ul cariere.emag.ro/internship până la data de 3 iunie 2016. După perioada de înscriere, aplicanții vor intra într-un proces interactiv de selecție pe parcursul lunii iunie.