Business — May 18, 2016 at 5:47 am

CRESCENDO a dobândit certificarea Cisco GOLD

by

Cisco_Gold_Partner_logoCRESCENDO, casa de soluţii IT&C, fructifică oportunitățile aduse de noile direcții din tehnologie și obține statutul de partener Cisco GOLD, încă o recunoaștere a capabilităților și experienței importante pentru clienți și pentru parteneriatul cu Cisco Systems.

Această desemnare certifică experiența dobândită în promovarea, proiectarea și implementarea celor mai noi soluții bazate pe tehnologiile Cisco, integrate în experiența și competențele complementare acumulate pe parcursul a 23 de ani de activitate în domeniu.

CrescendoCRESCENDO s-a aliniat noilor direcții Cisco, una dintre cele mai importante în obținerea statutului GOLD Partner fiind promovarea și revânzarea serviciilor Hybrid IT. Compania s-a concentrat pe planul de dezvoltare a noi servicii – Managed Services, complementare celor deja adăugate de curănd portofoliului CRESCENDO (bazate pe platformele Microsoft Cloud & Data Platform): Active Directory As-a-Service, Disaster Recovery As-a-Service si Backup As-a-Service.

Actualizarea suitei de certificări Cisco a reprezentat un alt obiectiv important pentru CRESCENDO în obținerea statutului GOLD, venind în întâmpinarea clienților săi cu o echipă specializată și certificată la zi. Aceasta se traduce prin livrarea de servicii și proiecte de succes, indiferent de complexitate, prin profesionalism și expertiză în serviciul clienților, pentru creșterea satisfacției acestora.

Marius TuleaAceastă reusită a venit ca urmare a alinierii noastre la noile direcții din tehnologie – Cloud, Mobility, IoT, BI, Software Integration, Security – demonstrând că punem accent pe evoluția tehnologică și susținem inovația, alături de partenerul nostru strategic, Cisco. Considerăm că doar companiile care se adaptează și inovează pot să supraviețuiescă schimbărilor permanente și să prospere pe termen lung. Și se poate inova doar prin creativitate și agilitate, în condiții de flexibilitate. Este un model pe care l-am adoptat și pe care dorim să îl urmăm pe mai departe, împreună cu clienții și partenerii noștri. Tehnologia IT&C ne susține pe toți în adaptare și inovare!”, afirmă Marius Tulea | General Manager | CRESCENDO.

Suntem foarte mulțumiți de statutul CRESCENDO, în calitate de partener Cisco GOLD. Este un statut binemeritat și au demonstrat acest lucru, în cei 15 ani de parteneriat. Ne dorim să dezvoltăm în continuare, împreună, proiecte complexe care să aducă satisfacție clienților și recomandarea lor pentru soluțiile și echipa CRESCENDO. Pentru că nimic nu se poate realiza fără oameni, fără o echipă bine pregatită și un țel comun.”, adaugă Simona Vulturu | Partner Account Manager Sales | Cisco România.