Evenimente — May 18, 2016 at 4:21 am

Xerox Romania participa la IT Congress si Transilvania IT Forum 2016

by

xeroxXerox România participă, pentru al 7-lea an consecutiv, la IT Congress și, pentru al 3-lea an consecutiv, la Transilvania IT Forum, două dintre cele mai importante evenimente de profil organizate în țară.

Pe 18 și 19 mai, Xerox va fi prezentă la IT Congress, unde va expune o serie de echipamente de imprimare pentru birou. De asemenea, specialiştii Xerox vor susţine prezentări despre serviciile de management al documentelor şi vor face demonstraţii privind tehnologiile și soluțiile de creștere a productivității.

De asemenea, la standul Xerox vor fi expuse multifuncționalele Xerox® WorkCentre potrivite pentru orice mediu de lucru. Acestea imprimă la o calitate excepţională și la viteze foarte mari, ajutând, astfel, companiile să îşi crească nivelul de productivitate şi să obţină reduceri de costuri.

În perioada 26 – 27 mai, Xerox va participa şi la Transilvania IT Forum. În cadrul evenimentului, Xerox va prezenta multifuncționalele Xerox WorkCentre și echipamentele de imprimare 3D YSoft.

Totodată, specialiştii companiei vor vorbi despre serviciile de management al documentelor, precum și despre noutățile oferite de cea mai recentă versiune a tehnologiei Xerox ConnectKey 2016.