NEWS — June 2, 2016 at 8:29 am

Multitasking simplificat cu monitorul tău AOC

by

AOC C3583FQMultitasking este cuvântul magic în birourile de astăzi. În perioada transformării digitale trebuie să fim rapizi, orientați spre viitor, să îndeplinim mai multe sarcini în același timp și utilizăm informații, texte, fotografii și clipuri video în mod constant. Acesta este momentul  în care monitoarele moderne intră în joc.

Ele oferă soluții ideale pentru toate aceste cerințe. Pe scurt: un monitor modern ar trebui să simplifice multitaskingul și să crească productivitatea. Cele mai potrivite pentru utilizatorii avansați: un ecran lat și o expunere cu rezoluție înaltă, cu o gamă largă de conexiuni. Dar există mai multe modalități de a optimiza utilizarea monitorului.

 

Cu cât mai mult, cu atât mai bine: multitasking simplificat cu monitorul tău AOC

 

AOC C3583FQ

Monitor curbat de 35’’ (21:9) cu o  largă rezoluție Full HD DE 2569 1080, o viteză îmbunătățită de 160 Hz și tehnologia Adaptive-Sync inclusă. Cu o rază de 2000 mm, este mai curbat decât alte monitoare convenționale curbate, oferind un nivel ridicat de afundare deosebit pentru jucătorii și utilizatorii multi-task.

 

AOC U3477PQU

Monitorul ultrawide QHD 34″ (21: 9), cu un panou IPS puternic, o rezolutie impresionanta de 3440 x 1440 pixeli, prezintă mai multe opțiuni și conexiuni ergonomice (inclusiv USB 3.0 și HDMI cu funcționalitate MHL). Acest monitor 34″ (86,7 cm) ultrawide QHD este alegerea potrivită pentru amatorii de cinema și utilizatorii exigenți multi-task deopotrivă.