Hardware — June 9, 2016 at 9:47 am

Imprimanta Honeywell PC43t / PC43d – compacta si usor de utilizat

by

honeywellHoneywell PC43t / PC43d reprezinta o solutie inteligenta si economica care are la baza tehnologia de tiparire prin transfer termic si este optimizata pentru utilizarea in aplicatii de productie sau distributie.

Conectarea imprimantei se poate realiza prin USB, iar optional, sunt disponibile module de Ethernet, wi-fi si Bluetooth. Tiparirea etichetelor se poate face la rezolutie de 200 sau 300 DPI, cu o viteza de printare de pana la 8 IPS. Imprimanta PC43t este dotata cu display grafic back-lit care afiseaza statusul imprimantei si erorile generale care pot aparea, iar daca se doreste, imprimanta poate incorpora un ecran LCD color de 2.36 inch VGA.

Cu un design usor de utilizat pentru reaprovizionarea cu consumabile, imprimanta suporta o gama larga de consumabile, inclusiv ribon de 12.7 mm (0.5 in) sau 25.4 mm (1 in ); limbajele de printare sunt ESim(EPL), ZSim(ZPL-II) si Direct Protocol (DP) pentru compatibilitate maxima.

Compacta si usor de utilizat, imprimanta de coduri de bare Honeywell PC43t / PC43d este usor de instalat si de pregatit pentru printare. Este disponibila in doua configuratii pentru ribon – 12.7 mm (0,5 in) sau 25.4 mm (1 in) si se integreaza perfect in mediul existent de printare. Configuratia de 25.4 mm este compatibila cu lungimi ale ribonului de pana la 300 m, ceea ce duce la eliminarea timpului pierdut pentru inlocuirea ribonului.

Cu o multitudine de caracteristici moderne si inovative, imprimanta reprezinta solutia inteligenta pentru afacerile mici si mijlocii care au nevoie sa-si imbunatateasca productivitatea in operatiunile de producere a etichetelor.