Servicii Profesionale — June 10, 2016 at 6:37 am

Două noi echipamente de imprimare inkjet

by

Conform InfoTrends, imprimarea de producție color inkjet va reprezenta 57% din volumul total al imprimării de producție color digitale, până în 2019. Pentru a ajuta furnizorii de servicii de imprimare să valorifice creșterea de pe piața inkjet, Xerox anunță două noi prese inkjet: echipamentul Xerox Brenva™ HD Production Inkjet și Xerox Trivor™ 2400 Inkjet. Lansarea va avea loc în cadrul drupa 2016, care se desfășoară în Düsseldorf, Germania, între 31 mai și 10 iunie.

Xerox-Brenva-HD-Production-Inkjet-Press_mid
Xerox Brenva HD

Xerox Brenva HD se adresează pieței inkjet cu alimentare din coala, beneficiind de serverul de imprimare Xerox FreeFlow®, în timp ce modelul Trivor 2400, cu serverul de imprimare Xerox IJ by Fiery®, se adresează pieței inkjet cu alimentare din rolă. Aceste echipamente vor permite furnizorilor de servicii de imprimare să își accelereze creșterea și să producă mai multe aplicații premium, cum ar fi cele de tip direct mailtranzacționalecărți și cataloage.

Echipamentul Xerox Brenva HD se orientează către segmentul – denumit de către InfoTrends drept Zona de Întrerupere care se află între presele high-end cu toner și cele low-end cu inkjet. Noul echipament combină eficiența de cost asociată tehnologiei inkjet cu flexibilitatea alimentarii din coala și răspunde nevoilor furnizorilor de servicii de imprimare în ceea ce privește piața pentru direct mail, cea tranzacțională și pentru cărți. Încorporând multe dintre componentele de procesare a hârtiei ale presei Xerox iGen®, Brenva HD oferă cel mai bun nivel de automatizare din clasa sa și include caracteristici de fiabilitate, pentru a maximiza productivitatea. Aceste caracteristici presupun:

  • Spectrofotometru integrat, pentru calibrare și profilare;

  • Gestionarea culorilor orientată pe obiect, pentru a distinge textul, elementele grafice și imaginile și pentru a optimiza în mod corespunzător calitatea imaginii;

  • Opțiunea de a folosi doar modul K, pentru a avea aceleași costuri ca în cazul folosirii unei prese monocrom.

Xerox-Trivor-2400-Inkjet-Press_d699bd94-3eee-41e7-a96f-0e87adea9fc4-prvEchipamentul Xerox Trivor 2400 Inkjet oferă o platformă construită pentru a putea fi extinsă pe măsură ce afacerea funizorilor de servicii crește. Astfel, același echipament poate oferi mai mult, fie că este vorba de viteză, volum sau soluții. Presa Trivor 2400 combină performanța de top cu viteza crescută (551 de picioare/168 de metri pe minut, color; 656 de picioare/200 de metri pe minut, monocrom), totul cu un consum redus de resurse.

Această presă permite utilizatorilor să facă trecerea la cataloage cu tiraje mici, reviste și cărți color, ceea ce oferă mai multă flexibilitate pentru clienți. Nivelul ridicat de automatizare asigură o calitate excepțională a culorii, incluzând optimizarea densității integrate, o tehnologie clear pixel, detectarea și corectarea jetului lipsă.

Un nou server de imprimare, dezvoltat în parteneriat cu EFI®, denumit Xerox IJ Print Server by Fiery, poate lucra cu mai multe fluxuri de date pentru diverse tipuri de aplicații. Serverul de imprimare IJ va simplifica integrarea, va oferi un management cuprinzător al culorii și se va adapta perfect la fluxurile de lucru ale clienților.

Disponibilitate

  • Disponibilitatea presei Xerox Trivor 2400 Inkjet, cu serverul de imprimare Xerox IJ, by Fiery, va fi anunțată la drupa.

  • Presa Xerox Brenva HD Production Inkjet este disponibilă în Europa, începând cu luna mai 2016 și va fi disponibilă în America de Nord, începând cu septembrie 2016. Livrările vor începe în iunie 2016.