EDUCATIE / JOB — June 13, 2016 at 5:20 pm

Telekom Romania anunta a 3-a editie a competitiei internationale “DA mediilor digitale sigure!”

by

TeachyTelekom Romania anunta inceperea inscrierilor proiectelor locale pentru competitia internationala „DA mediilor digitale sigure!”,ajunsa la cea de-a treia editie, care face parte din initiativa Teachtoday, un program de educatie digitala dezvoltat de liderul mondial in telecomunicatii, Deutsche Telekom.

Teachtoday are ca scop promovarea utilizarii constiente si responsabile, in conditii de siguranta, a mediilor digitale de catre tineri si adulti. In acest sens, platforma pune la dispozitia utilizatorilor sfaturi, recomandari si materiale practice, usor de folosit in viata cotidiana.

Toti adultii care lucreaza cu copii sau adolescenti, precum cadre didactice, personal pedagogic, dar si parinti, meditatori sau mentori, pot inscrie proiecte in cadrul concursului. Proiectele respective trebuie sa se adreseze copiilor cu varsta intre 9 si 14 ani sau sa ii fi implicat pe acestia in realizarea proiectului derulat in cadrul scolii sau ca parte a unui program extracurricular.

Inscrierea la concursul „DA mediilor digitale sigure!” se poate face prin completarea unui formular online, care se regaseste pe platforma Teachtoday, la sectiunea Noutati / Concursul 2016.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 31 iulie 2016, iar castigatorii vor fi anuntati in luna noiembrie, 2016.

 

Un juriu format din experti in domeniul educatiei digitale, profesori si oameni de stiinta vor selecta cele mai bune proiecte pentru locul I premiul fiind de 1.000 de euro, locul II – 500 de euro si locul IIl 3 – 300 de euro.