OnBase-Product-Many-solutions_93418744.jpg_5407225bae188OnBase se dezvolta in permanenta pentru a satisface nevoile specifice fiecarei industrii. Rezultatul, o solutie cuprinzatoare, lider de piata, pentru companiile care activeaza in industrii precum: sanatate, guvern, servicii financiare, asigurari, invatamant superior si multe altele. Onbase, nu este doar cea mai agila si intuitiva solutie ECM de pe piata, este o solutie care se aliniaza la nevoile dumneavostra specifice si care rezolva provocarile de afaceri din ziua de astazi si din viitor.

 

Solutii pentru Departamente

OnBase vine in intampinarea nevoilor unice si provocarilor fiecarui department prin accelerarea proceselor si cresterea eficientei.

Sanatate

Cu ajutorul OnBase informatiile sunt disponibile in aplicatiilor deja cunoscute de catre medici si personalul din domeniul sanatatii, imbunatatind serviciile si ingrijirea oferite pacientilor.

Servicii financiare

Gestionati electronic continutul din intreaga intreprindere financiara de la prelucrarea cererilor de imprumut pana la arhivarea emailurilor.

Asigurare

OnBase ofera solutii de top pentru industria asigurarilor.

Guvern

Bugetele mici si personalul redus sunt cele doua provocari principale cu care se confrunta guvernul din ziua de astazi. OnBase rezolva aceste probleme cu ajutorul tehnologiei infomationale.

Educatie superioara

Nu puteti atrage cei mai competitivi studenti datorita procese bazate pe hartie care va incetinesc. Documentele electronice si automatizarea proceselor accelereaza luarea deciziilor.

Alte Industrii

OnBase este folosit in cadrul organizatiilor, indiferent de industrie, pentru ca este una dintre cele mai flexibile solutii de management al continutului.