Data Center / Storage — June 17, 2016 at 6:10 am

Mașina timpului pentru centrul de date

by

 

Tetrationinfographic_1920x1080

Cisco Tetration Analytics este o platformă proiectată pentru a oferi vizibilitate completă și în timp real la nivelul întregului centru de date, pentru fiecare pachet, fiecare flux de date si fiecare viteză. Cisco Tetration Analytics strange date de telemetrie de la senzorii hardware și software și analizează apoi informațiile folosind tehnici avansate de învățare automată.

Tetration răspunde cerintelor critice ale centrului de date, cum ar fi respectarea politicilor, application forensics, precum și trecerea la un model de securitate de tip whitelist. Prin monitorizare continuă, analiză și raportare, platforma Tetration Analytics oferă managerilor IT o înțelegere profundă a centrului de date, care va simplifica considerabil fiabilitatea operațională, operațiunile vitale și migrarea aplicațiilor către soluții SDN și cloud.

Cu ajutorul Cisco Tetration Analytics, organizațiile pot:

– Să ​​înțeleagă ce aplicații sunt dependente unele de altele într-un centru de date și în Cloud

– Să treacă de la o abordare reactivă la una proactivă: luarea de decizii operaționale în cunoștință de cauză și validarea efectului modificărilor de politică înainte ca acestea sa fie puse în aplicare

–  Să caute în miliarde de fluxuri de date în mai puțin de o secundă, folosind interfața de motor de căutare pentru forensics a Tetration.

– Să monitorizeze în permanență comportamentul aplicațiilor pentru a identifica rapid orice abatere de la modelele de comunicare prestabilite.

 

Deși Tetration Analytics este ușor de instalat, în doar cîteva ore, unele organizații și-ar putea dori să beneficieze de Cisco Tetration Advanced Services pentru a beneficia de un timp și mai scurt de optimizare a politicilor și performanță a aplicațiilor și suport pentru adoptarea comprehensivă a soluției în centrele de date. În plus, Cisco Solution Support for Tetration furnizează expertiză 24/7 pentru managementul centralizat al situațiilor și soluții pentru produsele partenere într-un singur serviciu.