Securitate — June 21, 2016 at 5:36 pm

Noi camere de supraveghere de mici dimensiuni

by

m10_65l_65lw_angle_left_1512_hi_lowSeria AXIS M10 este extinsa cu trei noi camere de tip cube, optimizate pentru a permite instalare rapida si pentru a realiza supravegherea magazinelor retail si a birourilor de mici dimensiuni. Modelele detin un senzor 1080p, conectivitate wireless si Ethernet, iluminator IR LED si suporta stocare direct pe un card de memorie, datorita functiei edge storage. Doua dintre modelele lansate dispun si de microfon, difuzor si senzor de miscare.

Design-ul camerelor face posibila instalarea in coltul camerei sau pe perete, cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet, si acopera 110° – un camp vizual suficient pentru a supraveghea o camera sau un magazin de mici dimensiuni.

Toate cele trei camere permit stocarea materialelor video pe carduri de memorie, nemaifiind absolut necesara conectarea la un server dedicat. Fiecare model integreaza si un iluminator IR.

Cele doua modele de varf, AXIS M1065-LW si AXIS M1065-L, integreaza microfon, difuzor (utilizatorii pot folosi mesaje pre-inregistrate) si senzor de miscare PIR ce poate functiona optim chiar si in locatii lipsite de orice fel de iluminare.

AXIS M1045-LW si AXIS M1065-LW sunt modele wireless, ce permit o instalare rapida si simpla la retelele wireless existente. AXIS M1065-L beneficiaza de tehnologia Power over Ethernet (PoE), alimentarea realizandu-se prin intermediul cablului de retea. Acest proces simplifica instalarea si asigura o conectivitate fiabila in timp.

Modelele wireless contin in pachet o sursa de alimentare de 5V DC. Cele trei camere urmeaza sa fie disponibile incepand cu luna august a anului curent.