Retail / Horeca — June 21, 2016 at 6:58 pm

Zebra Technologies a castigat patru premii Red Dot pentru design inovativ

by

2016-mai-ret-3Lider global, cunoscut pentru solutiile si serviciile sale inovative, Zebra a anuntat faptul ca seria de scanere DS3600, scanerele TC8000, imprimantele ZD410 si computerele mobile TC70 au castigat premiul „Red Dot” pentru cel mai inovativ design de produs.

Cele patru premii reprezinta o recunoastere a eforturilor pe care compania le-a intreprins in identificarea nevoile specifice diverselor companii. Astfel, Zebra ofera echipamente centrate pe nevoile clientilor sai, axate pe principii ergonomice si eficienta.

Juriul competitiei internationale “Red Dot Award: Product Design” ofera premiile Red Dot acelor produse care se remarca printr-un design deosebit. Juriul este format din aproximativ 40 de experti din intreaga lume care au evaluat participanti din 57 de tari.

Date cheie despre scanerele DS3600:

  • Construite pentru a oferi performante remarcabile in fabrici si medii de depozitare dificile (cu praf, temperaturi scazute, umiditate ridicata etc.), scanerul Zebra 3600 este primul capabil sa suporte o imersiune completa in apa de pana la 30 de minute.
  • Sunt capabile sa citeasca o gama larga de coduri de bare 1 D si 2 D, imprimate pe hartie sau de pe telefonul mobil, coduri de bare de inalta densitate, chiar daca acestea sunt deteriorate sau murdare.

 

Date cheie despre scanerele TC8000:

  • Proiectat de inginerii Zebra ca cel mai eficient terminal mobil, cu un design ergonomic si o lista extinsa de inovatii pentru cresterea productivitatii, scannerul TC8000 adauga o ora in plus de productivitate / lucrator la zi de lucru.
  • Este proiectat sa functioneze in ciuda inevitabilelor caderi sau lovituri. Construite dupa standardul MIL-STD 810G, ele sunt testate sa reziste la multiple cazaturi pe beton de la 1,8 m si la pana la 2000 de rasturnari de la 1m. Proiectat si dupa standardul IP 65 este protejat contra patrunderii prafului si a apei. Poate sa opereze intr-o plaja larga de temperatura de la -40°C la 70°C chiar daca trecerea se face brusc.

 

Date cheie despre imprimantele ZD410:

  • Imprimanta ZD410 este ideala pentru aplicatii de retail, cum ar fi etichete de retur, etichetare la raft si etichete promotionale; in industria farmaceutica, imprimanta este extrem de folositoare pentru printarea retetelor sau in logistica, ZD410 este indicata pentru trasabilitate.
  • Are o interfata ergonomica, un senzor media scalabil si platforma de software a companiei Zebra – LinkOS – drept standard; in plus, integrarea, managementul si operarea se fac simplu si cu multa flexibilitate.

 

Date cheie despre computerele mobile TC70:

  • Arata ca un smartphone, dar este proiectat sa reziste la cele mai dure medii de lucru; poate captura date avansate prin modulul de scanare tip Imager enterprise-class, care poate scana coduri 1D si 2D coduri in aproape orice conditii.
  • Dispozitivul certificat IP67 este etansat la praf, rezista la scufundare completa in apa si va furniza operatiuni sigure chiar si dupa repetate caderi pe suprafete dure.