EDUCATIE / JOB — June 28, 2016 at 9:32 am

Noutățile programului Orange Educational Program

by
Student's desk with yellow project folder surrounded by various pens, pencils and notebooks.
Student’s desk with yellow project folder surrounded by various pens, pencils and notebooks.

O nouă generație de studenți a absolvit cursurile Orange Educational Program. 37 de cursanți au beneficiat de 280 de ore de pregătire din partea specialiștilor Orange și 60 de ore de predare din partea altor experți din domeniul telecomunicațiilor și tehnologiei. Totodată, studenții și-au făcut stagiul de practică în departamentele Orange IT și Tehnic, iar cei cu rezultate excepționale au primit 10 burse de studiu și 5 burse pentru realizarea lucrărilor de licență.

Ediția 2016-2017 a Orange Educational Program aduce noutăți ca urmare a consultărilor cu studenții și cadrele didactice. În primul rând, pentru a oferi tinerilor mai mult timp de pregătire a lucrării de licență, programul devine unul intensiv, pe tot parcursul verii. Cursurile au loc în perioada 21 iunie – 9 septembrie, în paralel cu stagiile de practică, urmând ca pe parcursul anului școlar studenții să se dedice finalizării lucrărilor de licență. A doua schimbare se reflectă în pachetele educaționale puse la dispoziție. Începând cu această ediție, în pachetul 3 se adaugă stagiul de practică, pe lângă participarea la cursuri și atestarea acestora. În pachetul 2 se vor adăuga bursele de vară în valoare de 100 de euro pe lună, timp de 2 luni.

Detalii despre noutățile programului sunt disponibile pe https://www.orange.ro/programul-educational/politehnica/noutati/regulament/index.html.