Hardware — June 30, 2016 at 9:38 am

Două noi modele de hard discuri externe ADATA HD700 și HV620S

by

image001ADATA® Technology a lansat două noi modele de discuri externe – HD700 și HV620S. Cele două produse oferă fiabilitate și capacitate de stocare accesibilă ca preț pentru un spectru mai larg de utilizatori. HD700 este un produs de bază pentru stocare de informații cu o carcasă siliconică rezistentă la apă și praf – IP56, plus rezistență la șocuri mecanice pentru situații limită.

HV620S este versiunea mai suplă a modelului ADATA HV620, ce beneficiază de un design atrăgător și un profil de doar 11.5mm grosime. Ambele produse dispun de un senzor G-Shock și criptare de date 256-bit AES, fiind compatibile cu sistemele de operare Windows și Mac OS.

Stocare externă durabilă pentru persoanele cu un stil de viață active HD700 a fost creat pentru persoanele atrase de activități cum ar fi plimbarile pe munte, cu kayakul sau ciclismul. Cu alte cuvinte, stiluri de viață care cer capacitate de stocare pentru a captura momentele frumoase sunt reperele pentru această combinație de rezistență la șocuri, vibrații sau expunere la praf și apă. HD700 este certificat IEC IP56 ceea ce înseamnă ca oferă protecție completă împotriva celor mai mici particule de praf. HD700 folosește o protecție multi-strat și carcasă interioară dintr-un material moale, iar la exterior o husă din silicon pentru absorbția șocurilor. HD700 este disponibil în versiuni de 1TB și 2TB cu interfață USB 3.0. Husele din silicon sunt disponibile în mai multe culori.

HV620 a fost cel mai bine vândut produs ADATA, HV620S fiind versiunea îmbunătățită cu un design mai subțire. La o grosime de doar 11.5mm, HV620S este de asemenea foarte ușor, potrivit pentru a fi transportat cu ușurință într-o geantă. Discul dispune de interfață USB 3.0 pentru transfer rapid de date chiar și în cazul fișierelor de dimensiuni foarte mari. HV620S este disponibil la capacitatea de 1TB.