Foto-Video-Audio — June 30, 2016 at 4:45 am

Netflix disponibil și pe televizoarele Panasonic produse înainte de 2016

by

NetflixPentru a veni în întâmpinarea dorințelor clienților săi, Panasonic face cunoscut faptul că modelele de televizoare produse în anii 2014, 2015 și 2016 au acces la serviciul online de filme, Netflix, disponibil în Europa Centrală și de Est din ianuarie 2016.

Este important pentru consumatorii unui brand premium, așa cum este Panasonic, să aibă acces la cea mai nouă tehnologie și la cel mai interesant conținut. Nu este nicio îndoială că și consumatorii din România sunt interesați de acestea, tocmai de aceea am facilitat accesul către acest serviciu atât de atractiv cum este Netflix”, a declarat Ireneusz Smaga, Panasonic Managing Director pentru Europa Centrală și de Est.

Testele realizate de către experții Panasonic relevă faptul că nu există nicio problemă legată de buffering sau calitatea imaginii. Televizoare Viera sunt adaptate automat la toți parametrii.

Netflix reprezintă unul dintre cele mai mari servicii de VOD (Video On Demand) la nivel mondial. În baza unui abonament lunar, doritorii au acces la un număr impresionant de filme și seriale. Începând cu ianuarie 2016, Netflix este disponibil și în România.