Hardware — July 7, 2016 at 2:32 pm

ADATA AI910 – fara bariere ale sistemelor de operare

by

新聞稿用圖ADATA lansează AI910 Lightning Card Reader Plus. Cu porturi SD și Micro SD ce suportă carduri de până la 256GB, AI910 este un dispozitiv versatil care permite utilizatorilor să acceseze date, sa facă back-up și să partajeze conținut pe produse iOS, Android și Windows.

Aplicația proprietară ADATA i-Memory permite administrarea ușoară a datelor, cu suport pentru aproximativ 40 de formate de fișier, filme UHD 4K și fișiere mai mare de 4GB.

Compatibl cu o serie extinsă de dispozitive

AI910 benefifciază de certificare Apple MFi, și a fost creat pentru a interconecta platformele cu sisteme de operare diferite. Mulțumită cablului USB și a compatibilității certificate, acesta funcționează cu dispoziive iOS, Android și Windows. Vitezele de transfer prin conectorul Lightning sunt de 30MB/s la citire, respectiv 20MB/s la scriere.

Slot Dual pentru carduri de memorie 

ADATA a inclus porturi SD și Micro SD pe modelul AI910 cu scopul de a oferi utilizatorilor un confort sporit și o paletă extinsă de opțiuni. AI910 poate citi carduri SD și Micro SD la capacități de până la 256GB.