Securitate — July 15, 2016 at 10:36 am

Cisco lanseaza noi servicii si solutii integrate de securitate bazate pe cloud

by

cisco securityCisco a anunțat în cadrul Cisco Live, eveniment aflat în derulare în aceste zile la Las Vegas, noi servicii și soluții de securitate în cloud, pornind de la arhitectura centrată pe amenințări deținută de companie. Cu această nouă extensie de portofoliu, Cisco le oferă companiilor o abordare mai eficientă pentru securizarea business-urilor lor. De la rețea, la endpoint și cloud, abordarea arhitecturală Cisco detectează mai multe amenintări și ajută companiile să reducă timpul lor de detecție la mai puțin de 17 ore, cu mult sub media de 100 de zile specifică industriei.

Companiile sunt puse în situația de a folosi chiar și 70 de de produse de securitate pentru a preveni atacurile venite sub diverse forme – o practică dificil de gestionat și care, de cele multe ori, lasă afacerile și mai vulnerabile.

Cisco integrează securitatea în punctele de conexiune pe care utilizatorii le folosesc, astfel încât rețeaua, punctele de acces sau end-point-urile să fie securizate încă dinainte ca acestea să fie accesate de către utilizatori.

Cisco lansează următoarele soluții și servicii care fac securizarea mai eficientă și mai simplă pentru clienți:

Cisco Umbrella Roaming: Această soluție de protecție centralizată, în cloud, este cel mai simplu mod de a elimina punctele vulnerabile din afara rețelei, securizând angajații de oriunde ar lucra.

  • Cisco Umbrella Branch: Această soluție furnizată în cloud le oferă companiilor un control mai bun asupra rețelei Wi-Fi guest cu filtrarea ușoară a conținutului.

  • Cisco Defense Orchestrator: Această aplicație de management bazat pe cloud permite utilizatorilor să gestioneze cu ușurință și în mod eficient o infrastructură mare de securitate și politici în locații distribuite pe mii de dispozitive, printr-o simplă consolă bazată pe cloud.

  • Cisco Meraki® MX Security Appliances cu Advanced Malware Protection (AMP) și Threat Grid: Această soluție cloud de management unificat al amenințărilor (UTM) simplifică protecția împotriva amenințărilor avansate pentru întreprinderi, oferind protecție împotriva malware care verifică fișierele comparându-le cu bazele de date din cloud pentru a identifica conținutul malițios și a bloca fișierele înainte ca utilizatorii să le descarce.

Cisco Stealthwatch Learning Network License: Această componentă permite Cisco ISR să acționeze ca un senzor de securitate care pune în aplicare protecția împotriva amenințării la nivel de filială. Acesta permite companiilor să detecteze și să urmărească anomalii în traficul de rețea, să analizeze activitățile suspecte și să identifice traficul malițios.

În plus, Cisco Security Services for Digital Transformation permite organizațiilor să construiască o bază puternică pentru securitate, acest lucru fiind esențial pentru succesul unei afaceri. Noul serviciu ajută organizațiile să stabilească disponibilitatea de a adopta tehnologii digitale. Experții recomandă strategii de securitate și oferă soluții personalizate bazate pe tendințele industriei și pe nevoile vitale ale unei afaceri pentru a dobândi agilitate, a fi inovatoare și a crește.