NEWS — July 15, 2016 at 12:21 pm

ESET Protejează Cel Mai Bine Calculatoarele Mac

by

 

avÎn cazul testului recent al soluțiilor de securitate pentru Mac OS X realizat de AV-TEST, ESET Endpoint Security pentru OS X a obținut cel mai bun scor pentru fiecare parametru testat.

În scanarea On-demand pentru secvențele malware OS X, ESET Endpoint Security a fost singura soluție inclusă în testare care a detectat toate fișierele malware pentru OS X și Windows. În detectarea prevalenței malware-ului pentru Windows, din nou ESET a fost singura soluție care a ajuns la o rată de succes de 100%. ESET a detectat, de asemenea, toate aplicațiile curate incluse în test ca fiind legitime și a generat zero rezultate fals-pozitive în timpul testării dinamice de detectare a malware-ului.

Noua generație de soluții de securitate ESET, introduse la începutul lui 2015, oferă clienților o protecție multi-stratificată, proactivă, bazată pe cloud, care este non-disruptivă, multi-platformă, ușor de utilizat, eficientă și rapidă. Securitatea endpoint oferită de ESET oferă un suport de înaltă calitate recunoscut la nivel global și un serviciu clienți în limba locală.