EDUCATIE / JOB — July 25, 2016 at 9:28 am

Perfectionarea cunostintelor de retail la Scoala de Vara

by

scoala_vara_magister_2016_851x315_1Ca in fiecare an, in luna august, Magister Software redeschide portile Scolii de Vara Magister, seria de cursuri gratuite pentru comerciantii care utilizeaza suita de solutii software pentru retail SmartCash RMS. Cele patru seminarii vor avea loc in fiecare zi de vineri a lunii august, intre orele 10:00 si 13:00, la sediul companiei, situat pe strada Radu de la Afumati nr. 62, sector 2, Bucuresti.

Astfel, in cadrul celor patru workshop-uri interactive pe care le vor sustine saptamanal specialistii din departamentului de suport tehnic Magister, vor fi prezentate noutatile aduse aplicatiei SmartCash Shop, precum noile modalitati de efectuare a receptiilor, configurarea si utilizarea tichetelor electronice, etichetarea promotiilor la raft, optiuni de configurare a alertelor si optimizarile aduse modulului Gift Card de timp real.

O alta tematica abordata in cadrul workshop-urilor o reprezinta monitorizarea marfurilor aflate in tranzit, intre magazine.

Printre subiectele de interes pentru comercianti se numara si fidelizarea cumparatorilor.

Totodata, cursantii vor putea adresa specialistilor intrebari privind eventualele provocari in utilizarea la parametri optimi a platformei SmartCash RMS.