Networking — August 12, 2016 at 10:39 am

Moxa conectează fabricile inteligente

by
Network Reliability
Conceptul 360° Network Reliability

Întreprinderi din tot mai multe domenii de activitate sunt interesate de interconectare prin Industrial IoT pentru care fiabilitatea rețelelor este esențială, deoarece asigură integritatea sistemelor de automatizare și control Conceptul 360° Network Reliability este integrat de soluția Moxa care susține rețelele de comunicație din fabricile inteligente prin maximizarea timpului de funcționare și optimizarea soluțiilor de conectivitate a dispozitivelor industriale. Această soluție este prezentată într-o nouă broșură, ,,Soluții de rețea pentru fabrici inteligente,, disponibilă pentru descărcare de pe website-ul Moxa.

Întrucât infrastructurile de rețea pentru fabrici sunt alcătuite dintr-o gamă largă și variată de dispozitive industriale, soluțiile Industrial Ethernet oferite de Moxa asigură fiabilitatea completă a rețelelor punând accentul pe durabilitatea dispozitivelor, redundanța conexiunilor și facilităților de securitate cibernetică.

,,Soluţiile Moxa sunt proiectate pentru a asigura funcționarea non-stop a aplicațiilor industriale oferind protocoale de rețea cu redundanță la nivelul milisecundelor. Fiabiliatea înaltă a produselor Moxa este rezultatul folosirii componentelor cu un timp îndelungat de funcționare fără defecte, a soluțiilor de disipare a căldurii fără ventilator, a soluțiilor de funcționare într-o gamă de temperaturi extreme și a unui nivel înalt de protecție împotriva interferențelor electromagnetice. În plus, pentru că nu este permis niciun risc în aplicațiile critice din fabrici, Moxa oferă soluții de securitate cibernetică ce înlătură amenințările de rețea în toate zonele operaționale ale unei fabrici fără a crește costurile”, a declarat Gary Chang, product manager al diviziei Moxa Industrial Ethernet Infrastructure.

Portofoliul complet oferit de Moxa și expertiza dovedită în specializarea pe diferite industrii sunt combinate pentru a susține o arhitectură de rețea inteligentă care ajută fabricile să utilizeze la maxim sistemele de securitate fizică și cibernetică. Astfel, eficiența operațională și a producției crește folosind atât echipamente noi, cât și pe cele existente.

Infrastructura SMART a rețelelor oferite de Moxa include soluții de conectivitate Ethernet deschise, interoperabile, ușor de gestionat, de înaltă securitate pentru rețele la nivelul utilajelor, la nivelul de control SCADA și la nivelul rețelelor backbone, optimizând la nivelul întregii fabrici comunicarea și eficiența operațională.

Împreună cu partenerii din întreaga lume, Moxa oferă un magazin de tip one-stop-shop pentru rețele Industrial Ethernet, incluzând switchuri și extendere industriale, routere industriale, gateway Industrial Ethernet, servere seriale, soluții wireless industriale, controllere și soluții inteligente de achiziție a datelor, precum și o soluție de management al rețelei proiectată pentru zona de automatizări care implementează infrastructuri de comunicații IP pentru automatizări de producție. Arhitectura de rețea SMART poate fi aplicată tuturor aspectelor de management al fabricii și de control al sistemelor de automatizări incluzând și monitorizarea mediului, integrarea cu echipamentele de rețea uzate moral, manipularea materialelor și automatizarea proceselor. În România, soluțiile Moxa se distribuie prin canalul de parteneri ELKOTech Romania.